Bilde av Bahia Principe Hotels & Resorts
Bilde av Bahia Principe Hotels & Resorts
Bilde av Bahia Principe Hotels & Resorts
Bilde av Bahia Principe Hotels & Resorts
Bilde av Bahia Principe Hotels & Resorts
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.bpprivilegeclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Bahia Principe Hotels & Resorts


Bahia Principe Hotels & Resorts er hotellkjeden til Grupo Pinero, det beste alternativet for de som ønsker å bo timeshare ferieopplevelse maksimalt.

Bahia Principe Hotels & Resorts 27 virksomheter har mer enn 14,000 XNUMX rom. De er gruppert i fire kategorier - Bahia Principe Luxury, Bahia Principe Grand, Bahia Principe Sunlight og Bahia Principe Fantasia. Gjestene kan velge overnatting som passer deres behov. Ligger på fantastiske steder i Den Dominikanske republikk (La Romana, Playa Bavaro, Samana og San Juan), Mexico (Riviera Maya), Jamaica og Spania (Kanariøyene og Balearene). Alle hotellene er designet slik at gjestene kan nyte ferien når som helst på året. Et unikt utvalg av fritids- og gastronomiske tilbud tilbys for både barn og voksne. Med et bredt utvalg av velværetjenester og utmerket familieomsorg levert av Bahia Principe-teamet.

Kjøp av Bahia Principe Hotels & Resorts timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Bahia Principe Hotels & Resorts før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Bahia Principe Hotels & Resorts, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selger og videresalg på Bahia Principe Hotels & Resorts

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Bahia Principe Hotels & Resorts eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Bahia Principe Hotels & Resorts.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Bahia Principe Hotels & Resorts kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.