Bilde av Atlas Vacation Points Club
Bilde av Atlas Vacation Points Club
Bilde av Atlas Vacation Points Club
Bilde av Atlas Vacation Points Club
Bilde av Atlas Vacation Points Club
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.leisuredimensions.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Atlas Vacation Points Club


Club Atlas tilbyr sine medlemmer tilgang til luksusinnkvartering gjennom Atlas Vacation Points Club på en rekke luksuriøse internasjonale feriestedene i Europa, Canada, Kanariøyene, USA, Karibia og Latin-Amerika. Ikke bare dette, men Atlas Vacation Points Club tilbyr også medlemmene tilgang til rundt 32 destinasjoner over hele verden gjennom RCI-medlemskap slik at medlemmene kan bytte sine poeng underlagt RCIs utvekslingsgebyrer.

Algarve, Portugal

Ved å bruke Atlas Vacation Points Club-medlemmer kan du sole deg i Algarve, Portugal ved å få mest mulig ut av det som er tilgjengelig på Clube Praia de Oura, Oura Praia Hotel og Oura-View Beach Club. Disse feriestedene har basseng, flott utsikt og fantastiske steder som gjør at medlemmene kan sole seg og tilby andre fasiliteter som restauranter og barer.

Spania

Spanske feriesteder består av Royal Park Albatros på Tenerife, Vera Beach Club i Almeria og Grangfield Oasis Club i Costa Del Sol. Disse badestedene ligger i en rekke flotte steder og er sterkt anbefalt av mange av sine gjester. Alle disse feriestedene tilbyr et utvalg av aktiviteter, inkludert et basseng og en restaurant, mens Grangfield Oasis Club også inkluderer et treningsstudio, tennisbane og spa. Fasiliteter på Vera Beach Club består av medlemmer, basseng, restaurant, treningsstudio og bar.

England

Atlas Vacation Points Club medlemskap tillater medlemmer å nyte det beste av det engelske landskapet gjennom Passage House Club funnet i Devon, Storbritannia. Dette fantastiske feriestedet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og spektakulær utsikt over elven South Devon. Fasiliteter inkluderer tilgang til bar, strand, treningssenter, restaurant og svømmebasseng. Alle leilighetene på dette feriestedet med rullestol er utstyrt med en-suiter, tilgang til romservice og gratis Wi-Fi.

Florida

Atlas tilbyr sine medlemmer tilgang til en rekke skianlegg i USA, i Florida medlemmer får tilgang til Imperial Lakes. Dette feriestedet ligger godt for golfere som besøker Orlando Florida. Leilighetene på dette feriestedet er luksuriøse, ganske, tilbyr store rom og fullt utstyrte kjøkken pluss vaskemaskin tørketrommel. Det er også tilgang til et velholdt basseng.

Nevada

Medlemmer av Atlas Vacation Points Club får også tilgang til to alpinanlegg i Nevada, USA; Tahoe Summit Village og The Jockey Club. Tahoe Summit Village kan bli funnet i Zephyr Cove på østkysten av Lake Tahoe. Lokalt finner du to kasinoer samt en rekke restauranter. Fasiliteter inkluderer tilgang til bassenget, treningsstudioet og skibåtkomst. Punktmedlemmer vil gjerne høre resortet tilbyr avgiftsfri parkering og internettilgang. Alle leilighetene har kjøkkenkrok.

Canada

Atlas Vacation Points Club Canadian Resort Club Geopremiere på Lac Morency er et feriested ved innsjøen, og tilbyr noen flotte rom sammen med tilgang til et spa, to bassenger og vinkjeller. Anlegget har også tilgang til stranden, treningsstudio, et barnesenter, gratis Wi-Fi og avgiftsfri parkering.

Costa Rica

Funnet i en bortgjemt strandplassering i Quepos, Costa Rica; Pueblo Real tilbyr et utvalg av store, velutstyrte, velutstyrte enheter med kjøkkenkrok. Å gjøre for en flott komme unna gjester vil finne begrunnelse godt vedlikeholdt med vakker blomsterhage, tilgang til et basseng og tennisbane. Området har gratis parkering. Atlas Vacation Points Club-medlemmer som er interessert i sightseeing eller prøver lokal mat, vil gjerne vite at det er to restauranter i nærheten, en nasjonalpark og jungelguider.

Caribbean

Guana Bay Beach Villas ligger i Sint Maarten, og tilbyr et flott tilbud av Atlas Vacation Points Club. Dette karibiske øya er et flott strandanlegg med gratis parkering og basseng. Eiendommer på dette feriestedet kommer i en rekke atten villaer med oceanfront terrassebord med mange timeshare eiere på dette feriestedet returnerer hvert år. Plasseringen kommer med private strender på hver side av feriestedet, og gir et flott sted for de som ønsker å slappe av og få mest mulig ut av solskinnet og surfe elskere likt.

Kjøper Atlas Vacation Points Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Atlas Vacation Points Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Atlas Vacation Points Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Atlas Vacation Points Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Atlas Vacation Points Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Atlas Vacation Points Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Atlas Vacation Points Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.