Bilde av Trelowarren
Bilde av Trelowarren
Bilde av Trelowarren
Bilde av Trelowarren
Bilde av Trelowarren

Adresse: Mawgan, Helston, Cornwall, TR12 6AF, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.trelowarren.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Trelowarren


Hvorfor kjøpe på Trelowarren timeshare? Når du kommer til huset ditt, mottar personalet deg ved navn, brannen er lagt, det er varmt og innbydende, handelen er i kjøleskapet og gresset er kuttet. Du kan nyte sykling, gå, seile eller generelt utforske 1,000 hektar av Trelowarren og hinsides i ørkenen i Lizard. Du kan ha elv turer på Helford og griller på stranden. Hvis du ikke vil lure deg for langt hjemmefra, er det god mat på New Yard Restaurant.

Alle husene på eiendommen er innredet til høyeste standard, med Wi-Fi og fullt utstyrt. Hvert hus er designet for å sikre at gjestene har mye privatliv samt vakker utsikt over landet. Pentreath ligger sentralt, nær Manor House og med alle fasiliteter like ved hånden. Den har en vakker hage patio terrasse på baksiden og en privat hage på forsiden.

Trelowarren-familier drar nytte av bruk av alle fasiliteter på Trelowarren, inkludert restaurant, oppvarmet utendørsbasseng (sesongåpent), tennisbane, treningsstudio og spa. Det er også mulighet til å la uken selvhusholdning.

Trelowarren Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Noen enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Peis - Enhet (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Vaskemaskin / Tørketrommel (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Restaurant, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (5.0 miles), Båtliv (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende)
Flyplass
Newquay - (33 miles - 53 km)
Sjekk inn / ut
Fredag ​​Lørdag

Kjøper Trelowarren timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Trelowarren før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Trelowarren, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Trelowarren

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Trelowarren eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Trelowarren.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Trelowarren kan det være trygt at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.