Bilde av Ona Jardines Paraisol
Bilde av Ona Jardines Paraisol
Bilde av Ona Jardines Paraisol
Bilde av Ona Jardines Paraisol
Bilde av Ona Jardines Paraisol

Adresse: Residencial Paraisol, Calle Ciutat de Reus Numero 19, 43840 Salou, Tarragona, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clubladorada.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Ona Jardines Paraisol


Ona Jardines Paraisol, en del av Onagrup Vacations porteføljen, er den beste adressen enhver reisende kan ha når de utforsker de sjenerøse underverkene i Tarragona, Spania. Med sin sentrale beliggenhet plasserer feriestedet deg midt i hjertet av denne pulserende, dynamiske og livlige havnebyen.

Bare ti minutter fra Port Aventura, kan du nyte lett tilgang til en rekke restauranter, uteliv, fornøyelsesparker og mye mer. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere spesielt oppfordre deg til å dykke dypt inn i den lokale mat-scenen som er intet mindre enn fantastisk! Deretter fyller du dagene med den strålende sol og sjøen på de nærliggende, gyldne strendene og de vakre katalanske feriestedene Salou. Helt ærlig, det er så mye å se og gjøre at et par dagers opphold lett kan bli til uker og måneder med unadulterated vacation bliss.

Heldigvis er komfort og bekvemmelighet florerer i den nylig renoverte ett- og to-roms timeshare enheter av Ona Jardines Paraisol. Disse fullt utstyrte leilighetene har klimaanlegg, satellitt-TV og musikkutstyr, komplett kjøkken, bad og balkong. Familierom og fellesarealer er også tilgjengelige, pluss betalt internettjeneste, utendørs svømmebasseng med foss og lysbilder, middelhavshager, lekeplass og billett og ekskursjonssalg. Alle disse avtalene meldes sammen for å skape ditt perfekte hjem mens du er på din utrolige ferie.

Ona Jardines Paraisol fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Lekeplass, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten), Casino (31.0 miles), Utøveutstyr (2.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr, , Tennis (2.0 miles), vannski (i nærheten), vindsurfing (i nærheten)
Flyplass
Barcelona - (71 miles - 114 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Ona Jardines Paraisol timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ona Jardines Paraisol før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ona Jardines Paraisol, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Ona Jardines Paraisol

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ona Jardines Paraisol eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ona Jardines Paraisol.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Ona Jardines Paraisol kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.