Bilde av Marriotts St. Kitts Beach Club
Bilde av Marriotts St. Kitts Beach Club
Bilde av Marriotts St. Kitts Beach Club
Bilde av Marriotts St. Kitts Beach Club
Bilde av Marriotts St. Kitts Beach Club

Adresse: 858 Frigate Bay Road, Frigate Bay, St. Kitts, St. Kitts og Nevis, Karibia
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.marriottvacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Marriotts St. Kitts Beach Club


En gratis cocktail ved ankomst i et tropisk paradis sted: dette er timeshare på Marriotts St. Kitts Beach Club på St. Kitts i Karibia. Dette kan vel være den vennligste feriedestinasjonen du noensinne vil besøke, med både ansatte og lokalbefolkningen ivrige etter å ønske deg velkommen og få deg til å føle deg som hjemme. Denne nydelige øya har gitt mer enn en fjerdedel av landets status som nasjonalpark, og regnskogen er en av de få på jorden som ekspanderer i stedet for å krympe.

Marriotts St. Kitts Beach Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Vaskeritjenester, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad, Trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Båt Marina / Lansering, Bilutleie, Kasino Gambling, Klubbhus, Dagsspor, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Restaurant, Seiling / Utleie, Badstue eller Dampbad, Dykking
Flyplass
St. Kitts / SKB 4 Miles / 6 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Marriotts St. Kitts Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts St. Kitts Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts St. Kitts Beach Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts St. Kitts Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts St. Kitts Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriotts St. Kitts Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke Marriotts St. Kitts Beach Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.