Bilde av Marriotts Phuket Beach Club
Bilde av Marriotts Phuket Beach Club
Bilde av Marriotts Phuket Beach Club
Bilde av Marriotts Phuket Beach Club
Bilde av Marriotts Phuket Beach Club

Adresse: Marriott's Phuket Beach Club, Moo 3, Mai Khao, Thalang-distriktet, Phuket, Thailand
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Marriott's Beach Beach Club


Laden med svingende palmer i en avslappet og bortgjemt del av Thailand, Marriott Phuket Beach Club utstråler stillhet og ro, noe som gjør det til et drømmested å slappe av. Uberørte strender strekker seg milevis, og din nærmeste nabo er det fathomless Andaman Sea. Oppmerksomhet på detaljer, innslag av unik thailandsk luksus og personlig service er telekort for dette stille, men likevel livlige timeshare-feriestedet. Du vil ha full og ubegrenset tilgang til fasilitetene og fasilitetene på JW Marriott Phuket Resort, sammen med det anerkjente Mandara Spa som gir deg tilgang til en virkelig forfriskende velværeopplevelse.

Marriott's Phuket Beach Club er en utrolig godt avrundet timeshare Resort, og tilbyr ikke bare en flukt fra hverdagen, men også muligheten til å lære nye ting. Prøv hånden på Thai Ginja Cooking Course, lær Batik stoffmaleri, trapezens kunst, oppdag salsadansen, og slapp av ved solnedgang Med yoga eller pilates. Nyt et utvalg av kulinariske herligheter fra over ti restauranter, hver med sin egen spesielle vri. Reise og fritid Gruppe anbefaler denne sjeldne muligheten til å utforske spenningen, mysteriet og eventyret i Thailand før det blir snappet opp.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Sølv N / A
Gull 21-38
Gullferie N / A
Platina 1-20, 39-50
Platinum Plus 27-35

Kjøper Marriotts Phuket Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts Phuket Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts Phuket Beach Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Phuket Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Phuket Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriotts Phuket Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Marriotts Phuket Beach Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.