Bilde av Marriotts Canyon Villas at Desert Ridge
Bilde av Marriotts Canyon Villas at Desert Ridge
Bilde av Marriotts Canyon Villas at Desert Ridge
Bilde av Marriotts Canyon Villas at Desert Ridge
Bilde av Marriotts Canyon Villas at Desert Ridge

Adresse: Marriott's Canyon Villas, 5220 E Marriott Dr, Phoenix, AZ 85054, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.marriottvacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Marriott's Canyon Villas på Desert Ridge


Fant i byen Scottsdale, Arizona USA Marriott's Canyon Villas på Desert Ridge tilbyr den perfekte blandingen av aktiviteter og avslapning med stor familieinnkvartering, 36-hullet Wildfire Golf Course, treningssenter og utendørsbasseng. Andre aktiviteter på stedet inkluderer tennis og et to-nivå spa med 48 behandlingsrom. Reise og fritid Gruppe foreslår timeshare eiere som bor på Marriott's Canyon Villas, tar deg tid til å spasere gjennom Old Town Scottsdale, et område kjent for sine moteforretninger, kunstgallerier, restauranter, barer og nattklubber. Fans av utendørs kan til og med gå på Camelback Mountain, begge ligger bare en halv times kjøretur med bil.

Gjester som bor på Marriott's Canyon Villas ønsker å våge seg ut, vil gjerne høre feriestedet tilbyr gratis parkering på stedet. Det finnes også bussforbindelse i nærheten og bilutleie som er tilgjengelig av Hertz.

timeshare Eiere på Marriott's Canyon Villas vil finne en rekke aktiviteter på Desert Ridge, inkludert et teater, spa, lekeplass for barn og guidede turer blant andre. Det finnes også et bredt utvalg av restauranter som ligger i nærheten, og gir mye å velge mellom.Timeshare til salgs på Marriott's Canyon Villas på Desert Ridge kommer i en rekke en og to roms villaer med romslige stue og spisestue, fullt utstyrte kjøkken, luksuriøse mester suiter med king size-senger og overdimensjonerte soaking tubs. timeshare eiere som bor her vil finne villaer tilbyr mange hjem som bekvemmeligheter, inkludert en vaskemaskin / tørketrommel, TV og DVD-spiller. Det er også en safe på rommet for å gi ro i sinnet.

Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, treningsrom - Utstyrt, Vaskerom, Lock-Off, Restaurant, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie, Klubbhus, Day Spa, Underholdning - Live, Fiske, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Innsjø, Tennis
Flyplass
Phoenix / PHX16 Miles / 26 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke Marriotts Canyon Villas på Desert Ridge kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.