Bilde av Marriotts Kauai Beach Club
Bilde av Marriotts Kauai Beach Club
Bilde av Marriotts Kauai Beach Club
Bilde av Marriotts Kauai Beach Club
Bilde av Marriotts Kauai Beach Club

Adresse: 3610 Rice Street, Lihue, Kauai, HI 96766, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.marriottvacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Marriott's Kauai Beach Club


Palatial, øy-tema omgivelser med en kongelig vri: dette er timeshare på Marriott

Anlegget brister med fasiliteter på stedet, inkludert Hawaii Reise og fritid Gruppe har ingen anstrengelser i å presentere Marriott

Marriotts Kauai Beach Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Bilutleie, Barnevakt, Bar / Cocktailsalong, Strand, Klubbhus, Dagspause, Underholdning, Live, Treningsrom, Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Låsbar, Restaurant, Seiling / Utleie, Dykking , Svømmebasseng, utendørs, TV, tennis, videospiller eller DVD, rullestolvennlig, boblebad eller boblebad
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Bilutleie, Dagspark, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskeritjenester, Lås av, Restaurant, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere, Trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter
Båt Marina / Lansering, Fiske, Golf, Lekeplass, Tennis
Flyplass
Lihue / LIH1 Miles / 2 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøp av Marriotts Kauai Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts Kauai Beach Club før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts Kauai Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Marriotts Kauai Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Kauai Beach Club eiendom. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Marriotts Kauai Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Marriotts Kauai Beach Club kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.