Bilde av Marriotts Desert Springs Villas
Bilde av Marriotts Desert Springs Villas
Bilde av Marriotts Desert Springs Villas
Bilde av Marriotts Desert Springs Villas
Bilde av Marriotts Desert Springs Villas

Adresse: 1091 Pinehurst Ln, Palm Desert, California, CA 92260, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.marriottvacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer for salg og utleie på Marriott's Desert Springs Villas og Desert Springs Villas II


Marriott's Desert Springs Villas ligger i det rolige, vakre landskapet i Palm Desert, California, USA, og ligger blant fire hundre hektar med vakkert vedlikeholdt eiendom med fantastisk fjellutsikt. Gjestene vil finne et utvalg av luksuriøse fasiliteter som tilbys, inkludert nærliggende luksuriøse golfbaner, spabehandling og de berømte varme kilder. Du kan også få mest mulig ut av nærliggende restauranter, butikker og den fantastiske arkitekturen på Palm Springs. Begge alpinanleggene tilbyr California-bespisning i nærheten av bassenget på The Water's Edge Bar & Grill med en rekke burgere, smørbrød, chips og drikkevarer, samt MarketPlace hvor du kan fylle på nødvendigheter.

Overnattingsstedet på Marriott's Desert Springs Villas kommer i en rekke villaer med ett og to soverom, og tilbyr mester suiter med king size-senger, store soaking badekar på badet, Wi-Fi og satellitt-TV. Villaene har også møblert uteplass, mikrobølgeovn, minikjøleskap og servise. Etter å ha kommet inn i Hall of Fame i 2015, og har en 36-hulls golfbane, tennisbaner og spa tilgjengelig, Reise og fritid Gruppe tro timeshare her gjør en flott ferie investering for den håper sportsentusiast.

Marriotts Desert Springs Villas Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktail Lounge, Klubbhus, Treningsrom - Utstyrt, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Låsbar, Lekeplass, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Sykkelstier, Bilutleie, Kasino Gambling, Dagspa, Underholdning - Live, Fiske, Ridning, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Tennis
Flyplass
Palm Springs / PSP20 Miles / 32 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøpe Marriotts Desert Springs Villas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts Desert Springs Villas før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts Desert Springs Villas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Marriotts Desert Springs Villas

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Desert Springs Villas eiendom. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Marriotts Desert Springs Villas.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Marriotts Desert Springs Villas kan være trygge på kunnskapen om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.