Bilde av Westgate Lakes Resort
Bilde av Westgate Lakes Resort
Bilde av Westgate Lakes Resort
Bilde av Westgate Lakes Resort
Bilde av Westgate Lakes Resort

Adresse: 10000 Tyrkia Lake Road, Orlando, FL 32819, Florida, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.westgateresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Westgate Lakes Resort and Spa


Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere er stolte av å presentere det ideelle, tropiske paradiset Westgate Lakes Resort i solfylte Orlando. En fantastisk timeshare resort, det finnes i nærheten av Sea World, Disney, Universal Studios og alle vannparker, så det er alltid mye å se og gjøre! Feriestedet i seg selv er vertskap for mange planlagte aktiviteter, inkludert eier frokost, bassenggrill, en ukentlig tennisklubb, idrettsbaner, sammen med alle syv av de oppvarmede utendørsbassengene. Som om det ikke var nok, kan gjestene benytte seg av det utsøkte Serenity Spa på stedet for å piske ut sine problemer med et bredt utvalg av behandlinger og terapier å velge mellom.

Nyt den rolige utsikten over innsjøen Westgate Lakes Resort mens du er i sola, eller ta en kort kjøretur til en av mange nærliggende strender. Ta litt tid på deg og din betydelige andre mens barna har endeløs moro på Kids' Club, catering i alderen to til tolv år gammel. Få en pizza levert etter en dag på en av de omkringliggende fornøyelsesparkene. timeshare På dette populære feriestedet vil alltid imøtekomme alle dine feriebehov og gi deg et fantastisk sted å bo under ditt neste Florida-pause.

Westgate Lakes Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, VCR eller DVD
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktail Lounge, Båthavn / Lansering, Klubbhus, Dagspa, Treningsrom - Utstyrt, Fiske, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Innsjø, Vaskeritjenester, Lås av, Husdyr tillatt, Lekeplass, Restaurant, Seiling, Badstue eller dampbad, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis, Rullestoltilpasset, Whirlpool Spa eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie, Underholdning - Live, Golf, Svømmebasseng - Innendørs, Vannski
Flyplass
Orlando / MCO8 Miles / 13 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Westgate Lakes Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Westgate Lakes Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Westgate Lakes Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Westgate Lakes Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Westgate Lakes Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Westgate Lakes Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Westgate Lakes Resort kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.