Bilde av Chapel Stile Apartments at Langdale
Bilde av Chapel Stile Apartments at Langdale
Bilde av Chapel Stile Apartments at Langdale
Bilde av Chapel Stile Apartments at Langdale
Bilde av Chapel Stile Apartments at Langdale

Adresse: Great Langdale, i nærheten av Ambleside
Cumbria, Cumbria, LA22 9JD, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.langdale.co.uk/chapel-stile.html

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Chapel Stile Apartments på Langdale


Sett i en herlig landsby innstilling, timeshareChapel Stile Apartments er bare noen få minutters gange fra Langdale Estate. Leilighetene har en fantastisk utsikt over de omkringliggende fellene og er blitt omgjort fra en gammel Cumbrian farmhouse. De er satt i hager som går ned til Great Langdale Beck. Noen av Englands fineste turland er tilgjengelig rett utenfor døren. Utmerket mat og Lakeland gjestfrihet er tilgjengelig på Wainwrights 'Inn.

Fritidsfasiliteter som ligger på Chapel Stile Apartments er tilgjengelige for beboerne for å ha privat bruk av så vel som full størrelse snookerbordet.

Chapel Stile Apartments på Langdale

Chapel Stile Apartments at Langdale Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Spillerom, Restaurant, Sauna,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (5.0 miles), Strand (30.0 miles), Båtliv (5.0 miles), Barnas basseng (i nærheten), Konferansefasiliteter (i nærheten), Treningsutstyr (Nærliggende), Golf (11.0 miles), Dagligvarebutikk Frisørsalong (i nærheten), Helseklubb (i nærheten), Ridning (6.0 miles), Innsjø (Nærliggende), Klesvask (I nærheten), Medisinsk anlegg (5.0 miles), Lekeplass, Nærliggende Snackbar, Spa ), Squash (Nærliggende), Svømmebasseng (i nærheten), Tennis (I nærheten), Vannski (5.0 miles), Boblebad / Boblebad (Nærliggende), Vindsurfing (5.0 miles)
Flyplass
Manchester - (120 miles - 193 km)
Sjekk inn / ut
Søndag

Kjøpe Chapel Stile Apartments på Langdale timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Chapel Stile Apartments på Langdale før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Chapel Stile Apartments på Langdale, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Chapel Stile Apartments på Langdale

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Chapel Stile Apartments på Langdale. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Chapel Stile Apartments på Langdale.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Chapel Stile Apartments på Langdale kan være trygt med visshet om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.