Bilde av Freehold @ The Verandah Resort & Spa
Bilde av Freehold @ The Verandah Resort & Spa
Bilde av Freehold @ The Verandah Resort & Spa
Bilde av Freehold @ The Verandah Resort & Spa
Bilde av Freehold @ The Verandah Resort & Spa

Adresse: PO Box 63, St. John's, Antigua,
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.verandahresortandspa.com/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Freehold @ The Verandah Resort & Spa


Caribbean Beach, Antigua er synonymt med langsomme solnedganger, begjærende blått vann og skjermede bukter, men Freehold på The Verandah Resort and Spa legger så mye mer til denne populære tropiske destinasjonen. Sprawled langs tretti stranden hektar, skaper resortet den perfekte ferieopplevelsen ved å kombinere det beste av frodige hager, glitrende hav og engasjerende aktiviteter, alt for deg å nyte under din fortjenestede tid unna.

Begynn med å nyte en magisk snorkling eller dykking eventyr. Med over tretti bukter og dykkesteder innen rekkevidde, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere forsikre deg om at du vil oppleve et undervannsunderland. Deretter kan du nyte en vennlig kamp med tennis, minigolf eller en rekke vannsportaktiviteter på stedet. Etterpå kan du gjenvinne energien din med restorative og velvære behandlinger på spaet eller besøke det svimlende komplekset av restauranter og vanningshull for å tilfredsstille dine ønsker, fra fine dining til casual karibiske retter og signatur cocktailer.

Endelig avslutt dagen din i komforten din egen timeshare overnatting med sin innbydende veranda og koselig atmosfære. Midt i en naturlig setting, hver av Waterfront, Waterview og Hillside Suites of Freehold på The Verandah Resort and Spa, gleder seg over fasiliteter som luftkondisjonering, king size-seng, dronning sovesofa og elegant innredning for å sikre ditt behagelige opphold.

Freehold @ The Verandah Resort & Spa Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, TV
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktailsalong, Strand, Bilutleie, Klubbhus, Dagspause, Underholdningsturner - Levende, Treningsrom - Utstyrt, Fiske, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskeritjenester, Lekeplass, Restaurant, Seiling / Utleie, Dykking, Svømmebasseng
Nærliggende fasiliteter
Sykkelstier
Flyplass
Antigua / ANU 10 Miles / 16 KM
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Freehold @ The Verandah Resort & Spa timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Freehold @ The Verandah Resort & Spa før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Freehold @ The Verandah Resort & Spa hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Freehold @ The Verandah Resort & Spa

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Freehold @ The Verandah Resort & Spa eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Freehold @ The Verandah Resort & Spa.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Freehold @ Verandah Resort & Spa kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.