Bilde av Karma Group Fractional Ownership Karma Kandara
Bilde av Karma Group Fractional Ownership Karma Kandara
Bilde av Karma Group Fractional Ownership Karma Kandara
Bilde av Karma Group Fractional Ownership Karma Kandara
Bilde av Karma Group Fractional Ownership Karma Kandara

Adresse: Jalan Villa Kandara, Banjar Wijaya Kusuma, Ungasan, Bali, 80362, Indonesia
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.karmagroup.com/find-destination/karma-resorts/karma-kandara

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Karma Group Fractional Ownership @ Karma Kandara


Naturlig skjønnhet twinned med legendarisk luksus i et lykksalig tilfluktssted: timeshare Ved Karma Kandara oppnår alle mulige nivåer av overdådighet. Feriestedet ligger i en fantastisk halvøy i Bali, Indonesia, og tilbyr fantastiske villaer som ligger i et frodig, grønn landskap med havutsikt. Våre eiere legger merke til at du kan føle deg selv slikk den positive energien til denne vakre flukten, spesielt fra komforten til villaens eget private basseng. Gjenopprett sjelen din ikke bare inne i feriestedet, men på de mange lokale eksemplene på balinesisk kultur. For eksempel finner du det hellige Uluwatu-tempelet bare 20 minutter unna.

Tradisjonell balinesisk arkitektur har blitt blandet med et luksuriøst perspektiv for å tilby deg bare det aller beste i hvile og avslapning. Din villa med to, tre eller fire soverom vil ønske deg velkommen med naturstein og rik teak, en stor balkong, fantastisk utsikt og et semi-alfresco bad. En rekke gourmetstandardrestauranter er tilgjengelige i feriestedet, og gir klassisk matlagingsteknikk kombinert med ferske råvarer og eksotiske smaker. Alle kosttilskudd er tatt vare på, noe som betyr at du alltid kan finne noe deilig. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere kunne ikke vært mer fornøyd med å tilby videresalg på dette fantastiske feriestedet Karma Kandara.

Kjøpe Karma Group Fraksjonelt eierskap Karma Kandara timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Karma Group Fraksjonelt eierskap Karma Kandara før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Karma Group Fractional Ownership Karma Kandara, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Karma Group Fractional Ownership Karma Kandara

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Karma Group Fractional Ownership Karma Kandara eiendom. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Karma Group Fractional Ownership Karma Kandara.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Karma Group Fraksjonelt eierskap Karma Kandara kan være trygt med den visshet at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.