Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sierra Marina
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sierra Marina
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sierra Marina
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sierra Marina
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sierra Marina

Adresse: Sierra Marina, Ctra. De Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clublacosta.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club La Costa Fraksjonal Ownership Sierra Marina


Fraksjonalt eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare-eierskap. I stedet for å eie en uke eller to på ditt feriested, vil du eie et stykke av eiendommen selv. Din brøkdelpoengallokering gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du blir ikke lenger knyttet til samme ferieår inn, år ut. Og på slutten av leieforholdet ditt blir eiendommen solgt, og du får en andel av fortjenesten! Med Club La Costa har du tildelt en rekke brøkpunkter du kan bruke på en rekke forskjellige alpinanlegg i deres portefølje. Dette feriestedet er bare en av mange!

Hvis det du leter etter i Fraksjonert eierskap Er en ideell beliggenhet, romslig innkvartering og høy standard fasiliteter, se ikke lenger enn Club La Costa på Sierra Marina. Ligger i Malaga, Spania, Kan dette feriestedet på Costa del Sol skryte opptil fjorten solstråler hver dag på bestemte tider av året - perfekt for å jobbe med solbrenthet mens du legger deg ned ved en av de seks bassengene på stedet. Servering er gjort enkelt ved å inkludere komplette kjøkkenfasiliteter, inkludert mikrobølgeovn og kokeplate, i din enkelt men smakfullt innredede leilighet, og det finnes også mange restauranter og kafeer på stedet.

Det er lett å komme seg rundt med gratis skytteltjeneste som betjener de ulike delene av feriestedet. Hvis du ønsker å utforske området, med sin uendelige rekke severdigheter og attraksjoner, er det omtrent en ti-tjue minutters spasertur til sentrum - eller du kan benytte deg av de pålitelige lokale transporttjenestene for å komme deg rundt. Nyt utsikten over havet eller fjellene fra balkongen eller terrassen. Reise og fritid Gruppe Tror at hvis du vurderer Fraksjonert eierskap, Ville du bli anbefalt å vurdere Club La Costa på Sierra Marina.

Kjøp Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sierra Marina timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Fraksjonal Ownership Sierra Marina før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Fraksjonal Ownership Sierra Marina, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sierra Marina

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Fractional Ownership Sierra Marina. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Sierra Marina.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Fraksjonær eierskap Sierra Marina kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.