Bilde av Holiday Inn Club Vacations at Orange Lake Resort - West Village, Florida
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Holiday Inn Club Vacations på Orange Lake Resort - West Village
Florida


Til salgs: Tilbud per uke *
Feriested: Holiday Inn Club Vacations på Orange Lake Resort - West Village
Land: Florida
Uke: 13 - 14
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Rute 192W, 8505 Irlo Bronson Memorial Highway, Kissimmee, FL 34747, USA

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

Gå tilbake til starten med timeshare På Orange Lake Resort - West Village. Dette nydelige og viltvoksne feriestedet i Orlando, Florida, er der hele komplekset begynte, og selv om det er den eldste delen, er det fortsatt den mest etterspurte. Dette er fordi det virkelig har noe for alle: West Village Clubhouse tilbyr Swampy's Adventure Club med den elskede Bear Factory; Water's Edge Beach Club, som har et stort svømmebasseng, dykkingsfilmer og kontantbingo for de voksne, og Breezes Restaurant and Bar med aktiviteter som to ganger i uka karaoke og Sunset Celebration seks dager i uken.

Det er så mye å gjøre med bare disse fasilitetene at det ville være enkelt å glemme feriestedets steinkast fra noen av verdens beste fornøyelsesparker. Men hvis du ønsker å bli på stedet, vil en gratis pendelbuss ta deg fra et område til et annet for å få mest mulig ut av alt feriestedet har å tilby. Om kvelden går du tilbake til din skjermede veranda, og hvis du er heldig, ta en flott utsikt over Disney fyrverkeri. Reise og fritid Gruppe Tror du vil bli anbefalt å vurdere timeshare med Orange Lake Resort - West Village.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Fiske, Spillerom, Golf (Utstyr tilgjengelig), Dagligvarebutikk, Handikappede, Innsjø, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Lekeplass Area, Racketball (utstyr tilgjengelig), Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis (utstyr tilgjengelig), Vannski, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Medisinsk utstyr (2.0 miles), shoppingområde (1.0 miles),
Flyplass
Orlando International - (26 miles - 41 km)

Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 4290 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.