Bilde av Vacation Village at Bonaventure, Florida
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Ferieby på Bonaventure
Florida


Til salgs: £ 2,450 *
Feriested: Ferieby på Bonaventure
Land: Florida
Uke: 1 Flytende
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom
Tilleggsinfo: Skjøte uke 48. Odd år.

Gjør en forespørsel
16461 Racquet Club Road, Weston, FL, 33326, USA

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

Den tropiske atmosfæren i Vacation Village på Bonaventure er så flott du tror du er i et lengre og mer eksotisk land enn Florida. Luksuriøst, stille og privat, ligger dette feriestedet innen South Florida Spa, Tennis og Golf Community of Weston, men er aldri for langt fra de vakre strendene og aktivitetene i Fort Lauderdale. Fine dining etablissementer, utsøkt shopping, og Everglade turer er også i nærheten.

Imidlertid Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere finner at utenfor avlatene må vente som timeshare Gjestene er ofte okkupert luxuriating i de interne fasilitetene, inkludert fem oppvarmede utendørs svømmebasseng, boblebad, barnebasseng, aktiviteter ved bassenget og grillgrill og piknikområder. En lekeplass er også på stedet, pluss et forretningssenter, treningsstudio og vaskerom. Gratis parkering og transport på eiendommen og innenfor en radius på tre kilometer er også tilgjengelig.

I mellomtiden er de seks hundre og tre og femti enheter på Vacation Village på Bonaventure like hyggelige. Suitene med ett og to soverom er romslige og plysj med moderne bekvemmeligheter for å gi deg størst mulig komfort. Overnattingsinformasjon inkluderer stue og spisestue, komplett kjøkken, king-size-seng, boblebad, flatskjerm-TV og DVD-spiller, Wi-Fi, komplett bad med hårføner og møblerte balkonger.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhetene), Boblebad / Badestamp
Resort Fasiliteter
Handicapped Unit, Vaskeri, Heis, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Fiske (25.0 miles), Spillerom (25.0 miles), Golf (Nærliggende), Matbutikk (25.0 miles), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Live-underholdning (1.0 miles), Medisinsk fasiliteter (1.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Dykking (2.0 miles), Kjøpesenter (2.0 miles), Spa (I nærheten), Tennis ), Vannski (25.0 miles), vindsurfing (1.0 miles),
Flyplass
Fort Lauderdale - (15 miles - 24 km)

Sjekk inn / ut
(Uker) Fredag, lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1488 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.