Bilde av Marriotts Willow Ridge Lodge, USA, USA
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Marriotts Willow Ridge Lodge, USA
USA


Til salgs: £ 5,495 *
Feriested: Marriotts Willow Ridge Lodge, USA
Land: USA
Uke: 1 Flytende
Sesong: Sølv
Størrelse: 2 Soverom
Tilleggsinformasjon: Skjøte uke 9 - Lås av leilighet

Gjør en forespørsel
2929 Green Mountain Drive, Branson, Missouri, MO 65616, USA

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  En helt amerikansk by i landets hjerteland, Branson, Missouri, er hjemsted for førsteklasses timeshare resort Marriott's Willow Ridge Lodge. Minneverdige opplevelser venter på dette feriestedet med sin følelse av tilbaketrukkethet og vakker utsikt over Ozark-fjellene, som begge gjør det vanskelig å innse at du faktisk er midt i byen og derfor midt i spenningen. Feriestedet har en daglig, familievennlig aktivitetsplan som passer bra for litt tid på stedet. Det er også en nattlig brann pit sammen hvor s'mores og pølser tilbys for din fornøyelse.

  Dette rustikke og landlige følelsesstedet forblir nær alle attraksjonene i Midt-Amerikas underholdningshovedstad, som har flere teaterstoler enn Broadway! Ta på et show eller to, tilbring en dag i en fornøyelsespark, og bruk litt tid med det eksklusive shopping og servering. Tross alt, kan du trekke deg tilbake til din villa i lodge-stil for en kveldsmat på terrassen, en film i stuen, eller bare slappe av og slappe av med de du elsker ved din side. For en oase midt i begeistringen, Reise og fritid Gruppe anbefaler å vurdere timeshare med Marriotts Willow Ridge Lodge.


  Resort fasiliteter

  Enhetsfasiliteter
  Klimaanlegg, Kokemuligheter,
  Resort Fasiliteter
  Barnevakt-henvisning, Klubbhus, trimrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk, Vaskerom, Innesperring, Lekeplass, Svømmebasseng - Innendørs, Svømmebasseng - Utendørs, Tilpasset rullestol, boblebad Spa eller boblebad, Trådløs internettilgang
  Nærliggende fasiliteter
  Bar / cocktail salong, Sykkelstier, Båthavn / lansering, Bilutleie, Underholdning - Live, Fiske, Golf, Ridning, Innsjø, Restaurant, Seiling / Utleie, Dykking, Tennis, Vannski
  Flyplass
  Springfield-Branson / SGF35 Miles / 56 KM

  Sjekk inn / ut
  Torsdag, fredag, lørdag, søndag  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 938 ganger

  *Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.