Bilde av Lakeland Village, England
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Lakeland Village
England


Til salgs: £ 2,500 *
Feriested: Lakeland Village
Land: England
Uke: 03
Sesong: Lav
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Newby Bridge, Ulverston, Cumbria, LA12 8PX, England

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Lake District er et spesielt sted, et område med så stor naturskjønn at den har blitt nominert som et UNESCOs verdensarvliste. Utallige dikt, romaner og andre kunstverk har blitt inspirert av dette området, og for en timeshare hjemme kunne du ikke gjøre mye bedre. Lakeland Village er en rekke hytter som ligger på bredden av elven Leven, alle faglig innredet for å gi deg en sømløs overgang fra det normale livet til ditt hjem hjemmefra.

  En timeshare i England er et godt valg hvis du foretrekker å minimere reisetiden, negere noen organisatoriske woes, eller bare hvis du foretrekker å holde deg nær hjemmet, men folk fra hele verden gjør en flott pilegrimsreise til å besøke The Lakes og å være inspirert av dette landskapet for seg selv, så forblir "hjemme" ikke "kjedelig". Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker å vandre gjennom landet nær Lakeland Village, komme i kontakt med vår indre Wordsworth.

  Feriegjester går tilbake til Lakeland Village gang på gang, så du vil fortsette å se de samme vennlige ansiktene på hvert besøk. En timeshare her er virkelig mer som et andre hjem, og du vil planlegge din retur før du vet det.


  Resort fasiliteter

  Enhetsfasiliteter
  TV, videospiller eller DVD, kokemuligheter
  Resort Fasiliteter
  Bar / Cocktail Lounge, Bilutleie, Day Spa, Fitnessrom - Utstyrt, Vaskerom, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng - Innendørs, Tennis, Boblebad Spa eller Boblebad
  Nærliggende fasiliteter
  Sykkelstier, Båthavn / Lansering, Fiske, Golf, Ridning, Innsjø, Seiling / Utleie
  Flyplass
  Manchester / MHT90 Miles / 145 KM

  Sjekk inn / ut
  Lørdag Søndag  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 674 ganger

  *Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.