Bilde av The Regency Club Tenerife, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Regency Club Tenerife
Tenerife


Til salgs: £ 10,000 *
Feriested: Regency Club Tenerife
Land: Tenerife
Uke: 33
Sesong: Super Rød
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
The Regency Club Tenerife, Calle Cataluña 2, Urbanización Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Bare fem minutter fra Playa de las Americas på Tenerife, Spania, Er hvor du finner timeshare På Regency Club Tenerife. Dette livlige og luksuriøse feriestedet har rikelig med solstråle i en forhøyet posisjon som vender ut mot Torviscas og det glitrende havet utenfor. Anlegget består av nitti leiligheter som varierer i størrelse fra studio til to-roms enheter, og alle er innredet til en designer standard med full kjøkken, havutsikt, og balkonger eller terrasser for din fornøyelse. Sol deg på bassengterrassen mellom dips i bassenget, og nyt de daglige tilbudene som serveres ved bassengbaren og restaurantene på stedet. Hvis du vil holde deg mer aktiv, kan du besøke squashbanen eller treningsstudioet for litt feriefitness.

  Barn vil elske ikke bare barneklubben og nattlig underholdning, men også nærhet til Octopus Water Park, hvor de får uendelig moro på vannsklier og til og med se delfiner. Denne eiendommen kommer under paraplyen av Regency Resorts, som skal feire sitt trettende år med å tilby Tenerife helligdager, og det er lett å se hvorfor. For garantert moro hvert år, Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere timeshare Med Regency Club Tenerife.


  Resort fasiliteter

  Enhetsfasiliteter
  Kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
  Resort Fasiliteter
  Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Dagligvarebutikk, Klesvask, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng,
  Nærliggende fasiliteter
  Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Ridning (8.0 miles), Medisinsk utstyr (1.0 miles), Dykking (1.0 miles) , Shoppingområde (1.0 miles), tennis (i nærheten), vannski (1.0 miles), vindsurfing (2.0 miles),
  Flyplass
  Reina Sofia - (12 miles - 19 km)

  Sjekk inn / ut
  Fredag, tirsdag  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 90 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.