Bilde av Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Fraksjonalt eierskap til salgs på
Club La Costa Signatur Collection Sunningdale Village
Spania


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village
Land: Spania
Total fraksjon: 1 (lik tilsvarende antall uker)
Fraksjon Poeng: 1540
Sesong: Flytende tid
Størrelse: 2 Soverom
Type: Leilighet

Gjør en forespørsel
Sunningdale Village på Club la Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village tilbyr femstjerners glamour og service blandet med luksuriøs komfort og nytelse, bare for deg og din familie. Dette eksklusive familieferiestedet i Tenerife, Spania, har alle elementene som består av timeshare Ferie lykke til.

  Å være en del av det eksklusive CLC Sunningdale Signature Collection gruppe av eiere, medlemmer vil finne alle aspekter av deres ferie har blitt skreddersydd med glede og deluxe komfort i tankene. Epitomized et tilsvarende nivå av femstjerners service, luksus av interiørdesign excellence og utkjølt glamour bare funnet i de mest fremstående av hoteller.

  CLC Sunningdale Signature Collection Eiere opplever de mest luksuriøse boarealene til alle CLC World feriestedene på Tenerife, som elegante inventar, romslige suiter og rom, plysj innredning og luksuriøse merkevarer. Store private terrasser med jacuzzi boblebad, slappe av solsenger og alt du trenger for god al fresco dining kan bli funnet utenfor.

  Den luksuriøse luftkondisjonerte suiten sover opptil seks personer. Den romslige åpen planløsning spisestue / stue inkluderer en underholdning veggen som har en montert, storskjerm-TV og Apple TV-boks, surround sound system og DVD-spiller. Den overdådige en-suite master bedroom med sin king size-seng er kledd i monogram Signature ark / pute, fløyel hodeplank og storskjerm-TV. Silestone kvarts arbeidsflater og store navnevarer og pryder kjøkkenområdet.

  En forbedret ferieopplevelse er et kjennemerke for å være en VIP Signature eier. CLC personlig concierge-tjeneste, inkludert rask innsjekking, setter øyeblikkelig tonen for feriebliss som venter. Velg spisestue hvor du kan ha en spesiell middag tilberedt og servert i leiligheten din med et akkompagnement av levende musikk hvis du ønsker det! Alt dette gjør CLC Signature Collection det beste feriestedet på Tenerife.


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 2838 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.