Bilde av Calypso Cay Vacation Villas, Florida
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Calypso Cay Vacation Villas
Florida


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Calypso Cay Vacation Villas
Land: Florida
Uke: 48
Sesong: Høy
Størrelse: 3 Soverom

Gjør en forespørsel
4951 Calypso Cay Way, Kissimmee, 34746, USA

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Florida: hjemmet til Walt Disney World, krokodiller og evig solskinn. EN timeshare I Kissimmee er et flott alternativ for de som virkelig ønsker å få mest mulig ut av sin tid unna, hvor en regnfull dag er uhørt og det er aldri en sky i himmelen. Denne sørlige staten er berømt for sin dyreliv, og de som liker dyrespotting, vil frelse seg i muligheten til å se panthers, skilpadder og kanskje en skallet ørn i sitt naturlige miljø.

  Like sør for Orlando er Kissimmee ideelt for sin nærhet til fornøyelsesparker som de berømte Orlando Studios, samt den mindre kjente Gatorland og Legoland. Selvfølgelig vil barn og ungt hjerte elske å besøke det magiske kongerike! Som en nyttig hjelp er det skyttelbuss fra Calypso Cay Vacation Villas til disse parkene, noe som betyr at du ikke trenger å leie en bil for å komme seg rundt.

  Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker Calypso Cay Vacation Villas for sine tre bassenger og gratis vannpark tilgang, en sikker brann hit med familien og en flott måte å holde seg kjølig gjennom dagens varmen. En timeshare i dette feriestedet er et flott alternativ for de som virkelig ønsker å tilbringe tid på å nyte hverandres selskap.


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 140 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.