Bilde av Q Hotels & Resorts Belton Woods, England
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Q Hoteller og Resorts Belton Woods
England


Til salgs: £ 6,500 *
Feriested: Q Hotels & Resorts Belton Woods
Land: England
Uke: 52
Sesong: Peak
Størrelse: 3 Soverom
Tilleggsinformasjon: Alltid nyttårsaften - W / C 30th desember

Gjør en forespørsel
Belton Woods, Belton, I nærheten av Grantham, Lincolnshire, NG32 2LN, England

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Funnet blant 475 dekar av rolige Lincolnshire skog; Et historisk fylke i øst for England. Belton Woods kan bli funnet bare fire minutters kjøretur fra National Trust-nettstedet Belton House, et klassisk engelsk landsted som sitter blant hollandske hager, 1300 acre deer park med restauranter, innendørs lekeområde og lekeplass for opplevelser.

  Belton Woods ' timeshare Kommer i en rekke luksus lodges bestående av 2 soverom semi-frittliggende lodges og 3 soverom frittliggende lodges. Hytterne er fulle av karakter med nøye utvalgte tepper og møblering kombinert med sine vakre omgivelser som gir en virkelig fantastisk opplevelse. Fasiliteter inkluderer et fullt utstyrt kjøkken, lydanlegg, privat badstue, marmor-bad, ferskt sengetøy og gratis Wi-Fi blant andre.

  Reise og fritid Gruppe Mener Belton Woods er en av QLodges mer familievennlige feriestedene som tilbyr en rekke familieaktiviteter som gir gode nyheter for timeshare eiere. Dette inkluderer minigolf, tennis, fotballbane og tre naturstier. Anlegget er også hjemsted for en PGA Championship-godkjent golfbane, toppmoderne treningsstudio, oppvarmet basseng, skjønnhetssalong og massasjerom. Det er også Høyokta aktiviteter Tilgjengelig på Belton Woods inkludert quad biking, off road kjøring, bueskyting, terrengsykling og duer skyting.


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

  Hytta er romslig og veldig behagelig for opptil 8 personer med tre bad / dusjrom. Innstillingen er veldig fredelig og landlig, men likevel er det lett å få tilgang til fritidsfasiliteter på hotellområdet. Grantham er en veldig kort kjøretur unna med et godt utvalg av restauranter og butikker. Det er et ideelt sted for en ukes ferie.
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 1768 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.