Bilde av Kilconquhar Estate & Country Club, Scotland
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare til salgs på
Kilconquhar Estate & Country Club
Skottland


Til salgs: £ 2,500 *
Feriested: Kilconquhar Estate & Country Club
Land: Skottland
Uke: 17
Sesong: Høy
Størrelse: 3 Soverom

Gjør en forespørsel
Kilconquhar Estate & Country Club, Kilconquhar Elie Leven, Elie, Nr. ST Andrews, Fife, KY9 1EZ, Skottland

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Dette fantastiske familieferiestedet finner du i East Neuk of Fife, Skottland ligger i den sjarmerende lille byen blant 130 dekar av nydelig høylandet. Reise og fritid Gruppe tro på eiendommen tilbyr et bredt spekter av fritidsfasiliteter, inkludert et oppvarmet svømmebasseng, badstuer og treningsstudio. Det er også et ridesenter som inkluderer ridningstimer og strandturer, aromaterapi behandlinger, barneklubb og sightseeingturer rundt East Neuk så timeshare eiere bør alltid ha mye å gjøre.

  Kilconquhar Castle på Kilqconquhar Estate and Country Club har to restauranter på tilbud som også er åpne for besøkende på eiendommen. The White Cockade, en bistro-stilrestaurang, tilbyr måltider mellom 8: 30am - 8: 45pm som tilbyr frokost, lunsj og middagstjenester med skotsk tema. Menyen har også en barnemeny og en kontinental frokost som tilbys. Lindsay-rommet har en tradisjonell skotsk setting, og er åpen for middags onsdag kveld, og tilbyr et treretters måltid. Private bestillinger er også tilgjengelige.

  timeshare Overnatting på Kilqconquhar Estate og Country Club ligger rundt eiendommen, alt fra slott suiter, villaer og historiske hytter i utkanten av eiendommen. Overnatting består av to, tre og fire soverom og har sine egne unike egenskaper. Fasiliteter som finnes i eiendommene kan variere med hytter som har sin egen private hage og boblebadene som er tilgjengelige i villaene med tre soverom. Innkvarteringen på eiendommen har et utstyrt kjøkken som standard, minst to bad, stue og spisestue, to TV-apparater, en DVD-spiller og gratis Wi-Fi.


  Resort fasiliteter

  Enhetsfasiliteter
  Filmutleie
  Resort Fasiliteter
  Idrettsbaner, Spillerom, Treningssenter, Dampbad, Spa, Spa-tjenester: Massasje, Biljard eller biljardbord, Innendørs svømmebasseng, Badstue, På stedet - Svømmebasseng for barn: Ja, Vaskeritjenester
  Nærliggende fasiliteter
  Minibank / bank, nattklubb (23.0 mi), medisinsk anlegg (1.0 mi)
  Flyplass
  Edinburgh - 43 miles

  Sjekk inn / ut
  Fredag ​​eller lørdag  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

  Villa 83 er en 3 dobbeltseng (alle med eget bad) frittliggende bungalow (soveplass til 8) i et veldig stille hjørne av eiendommen. Den store stuen med åpen planløsning, spiseplass og et velutstyrt kjøkken har høy plass og komfort. Hageområdet tillater underholdning utenfor - BBQ osv.

  De historiske havnebyene Elie, St Monans, Pittenweem, Anstruther, Crail ligger innen rekkevidde, og tilbyr fantastisk natur, mat og fritidsaktiviteter. Strandfonten på Elie (ca. 1 km) gir enestående utsikt over den store sandstranden som serveres av barer og restauranter som tilbyr et bredt utvalg av lokale retter. St. Andrews (12Miles) er juvelen i kronen for alle kulturelle og sportslige pluss miles av uberørte strender.
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 4664 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.