Bilde av Club La Costa Vacation Points, Poeng
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Club La Costa feriepoeng


Til salgs: £ 4,500 *
Klubb: Club La Costa feriepoeng
Type: Poeng
Poeng: 2002
Sesong: Gull

Gjør en forespørsel

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Som forhandler av Club La Costa Vacation Club Points og foretrukket partner Reise og fritid Gruppe Er glade for å tilby muligheten til å videresælle CLC-poeng. Denne ferieordningen tilbyr medlemmer tilgang til Club La Costas portefølje av luksuriøse feriesteder på steder som spenner fra Skottland, Tenerife Og Orlando Florida. Medlemmene har også muligheten til å utveksle sine poeng som gir medlemmer tilgang til tusenvis av feriesteder rundt om i verden.

  Club La Costa Vacation Points medlemmer kan bære poeng fra forrige eller neste år hvis de ønsker å planlegge en lengre ferieferie. Hvis medlemmene velger, kan de til og med tilby poeng til familiemedlemmer og venner slik at de kan nyte Club La Costas multi-prisbelønte opplevelse.

  Som forventet fra luksuriøse feriesteder, kan en rekke aktiviteter finnes på Club La Costa feriestedene fra vintersport og fotturer i Østerrike Å slappe av på stranden eller ved bassenget i Spania. Det finnes også barneklubber som tilbyr foreldre muligheten til å ha litt tid til seg selv. Som forventet vil Club La Costas representanter alltid være ivrige etter å hjelpe om det skal være å arrangere en tur eller til og med mens de er på ferie, noe som betyr at ferieklubbmedlemmer aldri bør gis igjen.


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 1208 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.