Bilde av Osborne Apartments, England
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare solgt på
Osborne Apartments
England


Selges: Pris ved søknad *
Feriested: Osborne Leiligheter
Land: England
Uke: 17
Sesong: Høy
Størrelse: 3 Soverom

Gjør en forespørsel
Hesketh Crescent, Meadfoot Beach, Torquay, Devon TQ1 2LJ, England

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Torquay har fortjent seg kallenavnet "Den engelske riviera", som burde gi deg en ide om den slags sjarmerende badebyen som du skal tilbringe ferien. Devon er ikke mangel på skjønnhet, heller ikke særegne landsbyer hvor man får en tett iskrem eller en konditori, men Torquay tar virkelig kjeks når det gjelder flotte utflukter.

  Reise og fritid Gruppe timeshare meglere absolutt kjærlighet Osborne Apartments For sin utrolige utsikt og frisk sjøluft, sørg for å forfriske lungene sliten av bylivet. I tillegg til sjarmen til feriestedet selv, timeshare tilbyr tilgang til ikke bare et innendørsbasseng, men en oppvarmet utendørs. Dette betyr at du kan svømme utendørs i sikte på havet, alt fra komforten til din luksuriøse innkvartering.

  På dagtid spasere langs de prisbelønte strendene som prikker kysten, og kanskje hengi seg til et sted med lokal sjømat. Følg opp med noen clotted cream, en Devon delikatesse som lusted over hele verden. Tilbake til Osborne Apartments For en nattklut, er du sikker på å møte de samme vennlige ansiktene du kjenner og elsker, da ferierende kommer tilbake til dette feriestedet gang på gang.


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 3700 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.