Bilde av Glenmor på The Gleneagles Hotel, Skottland
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Glenmor på The Gleneagles Hotel
Skottland


Til salgs: £ 14,000 *
Feriested: Glenmor på The Gleneagles Hotel
Land: Skottland
Uke: 10
Sesong: Høy
Størrelse: 3 Soverom

Gjør en forespørsel
The Gleneagles Hotel, Auchterarder, Perthshire, Skottland, PH3 1NF

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Kombinere det private rommet og komforten til ditt eget luksuriøse hjem og la deg nyte alle golf-, fritids-, spisesteder og romfasiliteter som gjestene på Gleneagles-hotellet har tilgjengelig.

  De luksuriøse hyttene består av to, tre og fire soverom som ligger rundt en liten lochan og en landsby grønn. Det er totalt 53 boliger ferdig til en luksuriøs standard i Glenmor landsbyen, som ligger i hjertet av 850 acre Gleneagles eiendom. Designet av Amanda Rosa, den internasjonalt anerkjente designeren, inneholder de alle moderne apparater og designerinnredning sammen med fantastisk utsikt over det vakre landskapet.

  De unike fordelene ved å være en eier på Glenmor er i tillegg til bruk av Gleneagles eiendom og fasiliteter, blant annet 5-stjernes concierge-tjeneste, gratis tilgang til The Health Club og fritidsaktiviteter og eksklusive arrangementer for eiere i Tryst Cafe Bar .

  Hytterne er vedlikeholdt hele året av dedikerte ansatte, dette sikrer at hytta er like vakker som den første dagen. De har alle fantastiske spisesteder med åpen planløsning med granittfabrikker, alle med moderne apparater, åpne salonger og overbærende bad. Det er også sjenerøst store terrasser.


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 1412 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.