Bilde av Club Heritage International - Platinum, Vacation Club
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Bargain på
Club Heritage International - Platinum
Vacation Club


Bargain: Tilbud *
Feriested: Club Heritage International - Platinum
Land: Vacation Club
Uke: 1 Flytende
Sesong: Standard Rød
Størrelse: 1 Soverom
Tilleggsinformasjon: Odd Years

Gjør en forespørsel

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Leter du etter sikkerheten til ferieinvesteringer, men friheten til å velge mellom en rekke skianlegg over hele verden? Deretter timeshare Med Club Heritage International Platinum kan være investeringen for deg. Hovedkolleksjonen består av fem høy standard skianlegg på Costa del Sol i sør Spania: Matchroom Country Club, ideelt plassert for de som elsker en golfferie; Mi Jardin, funnet i åsene mellom Benalmadena og Fuengirola og innen gangavstand fra sandstrender og klart vann; Club Playa Real, og tilbyr nærhet til Puerto Banus millionærs marina og Marbella-stranden. Marbella Beach Resort, som har utsikt over store strekker av fathomless turkis; Og Marbesa Club, som tilbyr en rekke fasiliteter og fritidsfasiliteter, inkludert en utmerket strand, store bassenger, klubbhus, boblebad og badstue.

  Finn deg selv innhyllet i ro og eleganse mens du er på ferie her, eller på noen av de andre tjueverdige tilknyttede feriestedene over hele verden, noe som gir deg muligheten til å feriere hvor du vil, når du vil. Hvis det du leter etter, er spenningen og prestisje til en eksklusiv eiers klubb, Reise og fritid Gruppe Mener at du ikke bør se lenger enn timeshare Med Club Heritage International Platinum.


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

  Vi har vært eiere i over 10 år, og for oss har det vært en fantastisk tid. God tilgang til golf, som vi elsker, og nærheten til lokale kystbyer med god shopping, god mat og strender har vært utmerket. Vi har også tatt full fordel av å kunne kjøre innover til fjellene i Sierra Bermeja og besøke historiske byer som Ronda. Hvis du liker landskapet i Sør-Spania, er beliggenheten perfekt. En genuin grunn for oss til å selge nå da vi har flyttet til å bo i Frankrike.
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 696 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.