Bilde av Moness Country Club, Skottland
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare til salgs på
Moness Country Club
Skottland


Til salgs: £ 2,500 *
Feriested: Moness Country Club
Land: Skottland
Uke: 19
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Moness House Estate, Creiff Road, Aberfeldy, Perthshire, Skottland PH15 2DY

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Moness Country Club ligger i tretti og fem hektar med naturskjønne landskap, og er et herlig reisemål som gir livet dine private og intime feriedrømmer. Dette firestjerners hotellet ligger i hjertet av Aberfeldy, Skottland, og er kun to timer unna den unike spenningen på steder som Edinburgh, Glasgow, Aberdeen, Inverness og vestkysten.

  Luksuriøse og elegante, de hundre og seks hyttene her ligger herlig midt i velstelte omgivelser. Samtlige har flatskjerm-TV, og den viktige gratis Wi-Fi. I tillegg har suitene separate oppholdsrom mens det er et-til tre-roms timeshare hytter og tømmerhytter er utstyrt med fullt utstyrte kjøkken og salonger.

  Videre har alle gjester tilgang til de mange fritidsfasiliteter i Moness Country Club. Dette inkluderer et innendørs svømmebasseng, spillhall og dampbad, boblebad og badstue. Det ultimate innen spabehandlinger kan også oppleves i spaet med sine ritualer, massasje- og refleksologi-terapier og skjønnhetsvedlikeholdstjenester. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår også et besøk til The Flemmyng Restaurant og The Terrace for å nyte god mat i stilige omgivelser. Utvilsomt kan alle elementene i en spektakulær ferie her nytes.


  Resort fasiliteter

  Enhetsfasiliteter
  Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
  Resort Fasiliteter
  Spillerom, Klesvask, Live Entertainment, Restaurant, Squash, Svømmebasseng (Innendørs),
  Nærliggende fasiliteter
  Bilutleie (12.0 miles), Båtliv (6.0 miles), Downhill Skiing (35.0 miles), Øvelsesutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (25.0 miles), Lake (6.0 miles), Medisinsk fasiliteter (Nærliggende), Skiskole (35.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vannski (6.0 miles), Windsurfing (6.0 miles)
  Flyplass
  Edinburgh - 62 miles / 99 km

  Sjekk inn / ut
  Fredag, lørdag, søndag  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

  Nybygd rundt 2004 The Pheasant ligger i en firkantet gårdsplass med rundt seksten toetasjes tilstøtende hytter. Første etasje soverom med separat bad og gang. Salong i første etasje og kjøkken / spisestue med åpen planløsning. God myk innredning og godt vedlikeholdt. Bakre Juliet-balkong med utsikt over eiendommen / andedammen og strekker seg oppover Tay-elvedalen. Rikelig med parkering sytti meter gjennom inngangen til gårdsplassen.

  Byen Aberfeldy er femten minutters gange unna med butikker for selvhushold og noen seks restauranter. En god base for å utforske de lokale byene og landskapet.
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 1374 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.