Bilde av Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare til salgs på
Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Tenerife


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Land: Tenerife
Uke: 35
Sesong: Rød
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Flamingo Club, Avenida de España Nº 3, San Eugenio, 38660 Costa Adeje, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

Funnet i en strand beliggenhet i hjertet av Playa de Las Americas, Sør-Tenerife. Flamingo Club kan bli funnet med utsikt over den fantastiske marinaen på Puerto Colon, som viser en fantastisk utsikt over yachter og båter. Reise og fritid Gruppe Tro på Kanariøyene gjør et flott sted å eie timeshare Som det gir et varmt klima og solskinn praktisk talt hele året.

De som ønsker å kjøpe timeshare på Flamingo Club finner du leiligheter på dette feriestedet alle har et fullt utstyrt kjøkken og egen terrasse som vanligvis tilbyr havutsikt og utsikt over nabolandet La Gomera. Underholdning på stedet på Flamingo Club inkluderer levende underholdning, cocktail lounge, restaurant, utendørs svømmebasseng med bassengbar, boblebad, biljardbord, barneklubb, Wi-Fi, bordtennis og mye mer.

Nærliggende fasiliteter på dette feriestedet inkluderer tilgang til stranden, et kasino, lekeplass, dagspark, matbutikk, ridning, golf og mye mer. Funnet i nærheten av en marina finnes det et bredt utvalg av vannaktiviteter som finnes i nærheten av dette feriestedet, for eksempel fiske, vannski, seiling og dykking. timeshare Eiere på Flamingo Club finner også en rekke restauranter og barer i nærheten på dette populære stedet, så det bør alltid være noe nytt på menyen.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

UKE 35 (LEILIGHET F108) Det er den største av hele Flamingo Club Complex på Tenerife, (med ca. 123 m2 bygget + 100m2 terrasse). Det ligger på stranden i Puerto Colón. (Nå kalt Plyº de la Pinta- etter hotellet med samme navn, relativt nær-). Den har 2 rom. To bad med boblebad, hver. Hageterrassen er tilgjengelig gjennom stuedøren og fra hvert soverom, med utsikt over havet, (på 270º) stranden og Colón Marina. Leiligheten er bygget mer enn 30 m over strandnivå. For å bekrefte denne beskrivelsen, vennligst se situasjonen i plan nr. 4. Terrassen danner det sørvestlige hjørnet av balustraden i omkretsen av komplekset; mellom denne og stranden - på dets nivå - er omkretspromenaden til Playa de las Américas, tilsvarende byen San Eugenio. Det er et 4-stjerners kompleks, med praktfulle tjenester med alt du trenger, og mer; å nyte hele tiden du er i eller utenfor leiligheten. Bassenget, som har et veldig stort solarium, er i første etasje på inngangsplanet, som er den øvre delen av bygningen, med fantastisk utsikt over havet.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 3300 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.