Bilde av Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Fraksjonalt eierskap til salgs på
Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale
Spania


Til salgs: £ 23,640 *
Feriested: Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale
Land: Spania
Uke: 43
Total fraksjon: 1 (lik tilsvarende antall uker)
Fraksjon Poeng: 1480
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom
Type: Leilighet
Tilleggsinformasjon: Odd Years 0.97%

Gjør en forespørsel
Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  En beriket ferieopplevelse venter timeshare Gjester på Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale på Tenerife, Spania. Med over tre tusen timers solskinn året rundt er denne eksklusive innkvarteringen uten tvil et veldig spesielt sted.

  Fra terrassen til den fremste leiligheten din, gir fantastisk utsikt over Atlanterhavet og fosser i tropiske hager deg til paradiset. I mellomtiden gir varme toner og tradisjonell innredning i en og to soverom signatur suiter deg til å trøste mens interessante møbler stykker og morsom retro styling låne karakter til de romslige avslapningsområdene. Overbærenhet er i orden med luksuriøse bekvemmeligheter, inkludert et overdådig master soverom med en king size-seng og plysj, bad med boblebad og merket toalettsaker, komplett kjøkken med Silestone Quartz arbeidsflate og en åpen planløsning med storskjerm-TV, Apple TV-boks , DVD-spiller og surround-lydsystem.

  Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere også laud personlige concierge-tjenester på Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale, og gir deg en overdådig personlig ferieopplevelse. Like utsøkt er kjøkkenet på Sunset Restaurant som har en terrasse for nydelig al fresco dining. I mellomtiden er det også en uformell bassengbar, svømmebasseng og levende kveldsunderholdning.


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 116 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.