Bilde av The Carrick på Cameron House, Scotland
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
The Carrick at Cameron House
Skottland


Til salgs: £ 10,500 *
Feriested: The Carrick at Cameron House
Land: Skottland
Uke: 13
Sesong: Høy
Størrelse: 3 Soverom

Gjør en forespørsel
The Carrick, på Loch Lomond, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skottland

Spør om denne eiendommen






  [honeypot informasjon]






  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  The Carrick at Cameron House ligger bare to miles nord for Cameron House Hotel på den fredelige vestlige kysten av Loch Lomond bare 25 miles sør for Glasgow, Skottland. timeshare På tilbudet på feriestedet består en blanding av to, tre og fire soverom frittliggende lodges, alle møblert og utstyrt til en høy standard. Hytterne tilbyr panoramautsikt over Loch Lomond og den omkringliggende åssiden, og tilbyr også et golfkompleks i hele sesong 27-hullet. Spaet er en av de beste, hvis ikke de beste spaene i Skottland, og naturreservatet tilbyr aktiviteter som leirdueskyting, ponni-trekking, sjøflyturer, turgåing på kano, turgåing, bueskyting, fiske og mange flere muligheter til å velge fra.

  Golfkomplekset består av to baner; The Carrick og The Wee Demon. The Carrick består av 18 hull med utsikt over det skotske høylandet og lavlandet med Ben Lomond i nord og Loch Lomond i vest. Wee Demon har ni hull som involverer en blanding av sandfeller og vannfare for å teste dine ferdigheter til det fulle. På The Carrick finner du The Highland Laddie som tilbyr skotske paier, ferske supper og drinker for å bære deg gjennom din runde.

  Anlegget tilbyr et utvalg av restauranter, klubbhus og en bar, inkludert Martin Wishart Michelin-stjerne-restauranten, som gir mye å se og gjøre mens du besøker The Carrick på Cameron House. Enten det er en avslappende ferie for deg og din familie, en romantisk ferie tur eller bare en sjanse til å dra nytte av golf på dette timeshare resort.


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)




  Eierbilder (hvis tilgjengelig)



  Denne eiendommen har blitt sett 1370 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.