Bilde av Club La Costa destinasjoner Club, Vacation Club
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Club La Costa destinasjoner Club
Vacation Club


Til salgs: £ 10,000 *
Feriested: Club La Costa destinasjonsklubb
Land: Vacation Club
Uke: 1 Flytende
Sesong: Rød
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Club La Costa er Globalt nettverk av hotell og feriesteder gir medlemmer tilgang til mer enn 4000-feriesteder i over 100-landene. Club La Costa begynte i 1984 å vokse til over 50,000 medlemmer i 22 luksuriøse feriesteder i Spania, Tenerife, Østerrike og Storbritannia med tilknytningsavtaler som gir medlemmer tilgang til tusenvis av feriesteder rundt om i verden. Club La Costa Destinations Club tilbyr også eiere tilgang til en gren av cruise til klubbmedlemmer, slik at de kan gjøre enda mer ut av deres timeshare.

Som en foretrukket partner Reise og fritid Gruppe Tro på innkvarteringen på Club La Costa er Luksuriøse feriesteder å være romslige og holdes til en høy standard med høy kvalitet møbler satellitt-TV og fullt utstyrte kjøkken og fasiliteter. Feriestedene holdes rene og ryddige, pluss Club La Costa gir deg alle fasiliteter du kan forvente fra et luksuriøst feriested som for eksempel butikker og restauranter, underholdning og barns aktiviteter, så det bør være noe å gjøre for hele familien.

Å ordne deres syv nattferie med Club La Costa destinasjonsklubb med dette timeshare Basert system som alle medlemmer trenger å gjøre er å ringe sin bestillingsavdeling for å ordne ferien med Club La Costa høflige medarbeidere som alltid er ivrige etter å hjelpe. De har til og med en reisedepartement som kan bestille medlemmer fly på vegne av deg mens feriestedene tilbyr medlemmer en velkomstpakke ved ankomst som inneholder ferieopplysninger i tilfelle det var noe de kunne ha glemt.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 50 ganger

* Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.