Bilde av Club La Costa Marina del Sol, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Club La Costa Marina del Sol
Spania


Til salgs: £ 23,000 *
Feriested: Club La Costa Marina del Sol
Land: Spania
Uke: 1 Flytende
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

En helårs destinasjon som Costa del Sol, Spania, Gir alle feriegjester muligheten til å unnslippe til sol, sjø og sand når spenningen i dagliglivet og dårlig vær blir for mye, noe som gjør at timeshare or Fraksjonert eierskap Her en ideell ferieinvestering. Club La Costa på Marina Del Sol tilbyr mer enn bare tilgang til de mange nærliggende strendene. Du vil aldri bli lei av det brede utvalget av fasiliteter og aktiviteter enten i eller kort avstand fra feriestedet. Dens unike layout betyr at selv i høysesongen vil du kunne slappe av i fred. Overnatting har en rekke studio-, ett- og to-roms leiligheter som gir deg fleksibilitet til å bestemme nøyaktig hva du trenger mens du er borte.

Venter på deg på feriestedet er tre bassenger, et vell av restauranter og snackbarer, som spenner fra familiebedrifter til koselige kroker, reservert for par- og et underholdningsprogram med utvalgsprogrammer og hele dagen barneklubb. Nyt å våkne opp til soloppgangen, en dag med å jobbe med solbrentene eller utforske det velstående lokale området, og deretter nippe til cocktailer mens solen går ned. Reise og fritid Gruppe Er glad for å tilby timeshare og Fraksjonert eierskap For videresalg med Club La Costa på Marina Del Sol.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnepass, Barnas basseng, Spillerom, Dagligvarebutikk, Ridning, Liveunderholdning, Medisinsk rekreasjon, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Øvelsesutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vannski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles)
Flyplass
Malaga - (17 miles - 27 km)

Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 552 ganger

* Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.