Bilde av Club Absolute, Vacation Club
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare til salgs på
Klubb Absolutt
Vacation Club


Til salgs: £ 27,498 *
Feriested: Club Absolute
Land: Vacation Club
Uke: 2 Flytende
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom
Tilleggsinformasjon: Prisen er TOTAL

Gjør en forespørsel
Klubb Absolutt, Patong Beach, Kathu, 83150, Phuket, Thailand

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  En del av Absolute Destinations, Absolute Vacation Club tilbyr medlemmer tilgang til sine prisbelønte alpinanlegg i Costa del Sol eller Algarve i Portugal, Florida, USA, Sør-Afrika, Koh Samui eller Phuket, Thailand, eller ned under i Gold Coast eller Perth, Australia eller Queenstown i New Zealand. Når du velger ferieeiendom gjennom Absolutt Vacation Club, får medlemmene trygghet om at deres feriebehov skal passe på som deres feriegebyr betales på forhånd, mens du får tilgang til Absolute Destinations voksende feriestedets samling.

  Absolutt Vacation Club medlemskap gir medlemmer tilgang til en rekke skianlegg i ettertraktede steder gjennom både Absolute Destinations rekkefølge av feriesteder i Thailand Funnet i Phuket, Pattaya og Koh Samui. Alternativt kan medlemmene dra nytte av deres byttepartnerskap med Interval International, slik at du får tilgang til 2,500-feriesteder i over 75-landene.

  Absolutt reisemål gir god kundeservice, verdi for pengene og en følelse av kvalitet i kjernen deres med det enkle målet å tilby sine kunder en flott ferieopplevelse. Gi medlemmets tilgang til Absolute Destinations nøye utvalgte porteføljer av strand og spa alpinanlegg Reise og fritid Gruppe Tror Absolute Vacation Club virkelig prøver å tilby sine kunder en luksuriøs ferieopplevelse med funksjoner som private bassengvillaer, strandferier og boutiqueferier de virkelig prøver å tilby noe til enhver smak, noe som gjør det til en virkelig flott ferieopplevelse.

  Absolutt Verdenskart


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

  2 av tre ukers eierskap i en fantastisk Club Absolut blir tilbudt for salg. Det tilbys av en godt gjør familie, vi brukte den lykkelig hele tiden på å forbedre eierforholdene våre. Vi selger fordi vi har bygget et stort vakkert hus, og vi trenger ikke langvarige reiser. Nå er prisen 20% under den opprinnelige kjøpesummen. Vi vil med glede vurdere noen av tilbudene dine!
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 1664 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.