Bilde av Interlux Vacation Club, Vacation Club
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Interlux Vacation Club
Vacation Club


Til salgs: £ 8,800 *
Feriested: Interlux Vacation Club
Land: Vacation Club
Uke: 1 Flytende
Sesong: Midt
Størrelse: Studio

Gjør en forespørsel
Suite D 9 / F One Capital Place Nei 18, Luard Road, Wan Chai, Hong Kong

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Hvis du leter etter timeshare eierskap som gir deg tilgang til et uvanlig spredt reisemål, er Interlux Vacation Club et fantastisk valg. Hvert år kan familien din reise til en ny og spennende plassering for en uke eller to. Dine dedikerte online reservasjonsagenter gjør prosessen enkel, og er der gjennom hele ferien for noe ekstra du kanskje trenger.

Og selvfølgelig, når du bor i fullt utstyrte leiligheter som er utstyrt med moderne bekvemmeligheter, har du så mye mer frihet og plass. Ett år kan du velge en koselig ferie med din betydelige andre, og neste år kan du ta med familie og venner til en morsom ferie. Dette timeshare-produktet setter deg i førersetet.

Interlux Vacation Club-porteføljen spenner over hele verden. Gjennom sin tilknytning til Onagrup alpinanlegg kan du ta en kort flytur til Spania og nyte Ogisaka Garden, Cala Pi Club, Jardines Paraisol og mange flere. Det er også eiendommer i Østerrike, Tyskland, Andorra, og til og med Bulgaria! Lenger unna finner du et stort utvalg av alternativer, inkludert eiendommer i Vietnam, Aserbajdsjan, Montenegro, India og Kina.

Det er ingen tvil om at Interlux Vacation Club gir en fleksibel og enkel tilnærming til ferieeiendommer. Snakke til Reise og fritid Gruppe timeshare meglere i dag for mer informasjon!


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Varierer
Resort Fasiliteter
Varierer
Nærliggende fasiliteter
Varierer
Flyplass
Varierer

Sjekk inn / ut
VariererEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1038 ganger

* Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.