Bilde av Pestana Alvor Praia Luxury Collection, Portugal
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Portugal


Til salgs: £ 1,250 *
Feriested: Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Land: Portugal
Uke: 25
Sesong: Høy
Størrelse: Studio

Gjør en forespørsel
Pestana Alvor Praia, Praia dos Tres Irmaos, 8501-904, Portimao, Portugal

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

De Pestana Luxury Collection er et utvalg av studio, ett soverom og to soverom timeshare leiligheter. Disse tilbyr en unik opplevelse til medlemmer av høyeste kvalitet. Eiere kan flykte til sitt eget private tilfluktssted som gir maksimal komfort og nytelse. Medlemmer vil bli ønsket velkommen med en vennlig, personlig service, der alle dine behov vil bli deltatt.

Alvor Luxury Collection-leilighetene ligger på eiendommen til Pestana Alvor Praia Hotel, og ligger rett ved den fantastiske Tres Irmaos-stranden, og gir enkel tilgang til strandrestauranter og gyllen sand. Fasiliteter inkluderer innendørsbasseng, utendørs svømmebasseng, helsestudio, treningsstudio, tyrkisk bad, badstue, frisørsalong, velværesenter med behandlingsrom og to restauranter og barer. Pestana Alto Golf er 1km unna for golfentusiaster og et tennissenter med 2 alle vær-tennisbaner og 7-leirebaner.

Garden-leilighetene er også en del av Alvor Praia Luxury Collection og har samme standarder, men ligger i den andre enden av hotellet (på høyre side av hotellet hvis du vender mot sjøen) med flott havutsikt og med utsikt over et vakkert hageområde.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Leiligheten ligger vakkert til med utsikt over hagene over til sjøen ved Alvor. Det er lokale restauranter i nærheten, og det er en kort spasertur til landsbyen Alvor hvor det er et stort antall utmerkede restauranter, butikker og sene nattbarer. Stranden er fantastisk, og du kan gå milevis langs den vakre sandstranden. Når du bor i leiligheten kan du være så uavhengig som du vil eller delta i aktiviteter på hotellet. Leiligheten blir betjent hver dag. Vi har hatt glede av å bo på feriestedet de siste 7 årene og selger dessverre på grunn av endring i omstendighetene.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 58 ganger

* Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.