Bilde av Thurnham Hall, England
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Bargain på
Thurnham Hall
England


Bargain: £ 1,000 *
Feriested: Thurnham Hall
Land: England
Uke: 22
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Thurnham Hall, Thurnham, Lancaster, LA2 0DT, England

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Ligger bare noen få miles fra den historiske byen Lancaster, England. Thurnham Hall er et 12th århundre landsted ligger på en 30 hektar eiendom. Thurnham Hall er hjemsted for 60 luksuriøse selvbetjente leiligheter, alle innredet for å matche innredningen av hallen. Leilighetene er enten funnet i selve hallen eller i spesialbygd innkvartering designet for å blande seg vakkert med eiendommen som gir det ideelle timeshare destinasjon.

Hvis du er ute etter å slappe av, finner du på stedet fritidssenteret å være godt rustet og personalet skal være høflig og vennlig. Fritidsanlegget består av et svømmebasseng, badstue, treningsstudio og garvemuligheter. Det er også fiskefasiliteter og en lekeplass tilgjengelig på stedet. Du finner ild og ekorn fritt på eiendommen mens miljøet er ganske og avslappende.

Hvis utendørsaktiviteter er til din smak, finner du Lancaster's Moorlands å være hjem til noen av de mest pittoreske landskapene i Storbritannia. Lancaster Golf Club ligger bare to miles unna. Andre nærliggende aktiviteter inkluderer scooterutleie, fotturer og sykkelstier som ligger på trafikkfrie stier. Med så mange aktiviteter å velge mellom Reise og fritid tro det vil alltid være noe å gjøre når du besøker din timeshare for hele familien.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, funksjonshemmede enhet, helsestudio, vaskeri, liveunderholdning, restaurant, badstue, snackbar, svømmebasseng (innendørs), boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (7.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (25.0 miles), Matbutikk (2.0 miles), Ridning (2.0 miles) , Medisinsk utstyr (7.0 miles), Squash (3.0 miles), Tennis (3.0 miles),
Flyplass
Manchester - (70 miles - 112 km)

Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Jeg har besøkt Thurnham Hall flere ganger og likte grundig å bo der. Flott til fots og veldig nær Lake District. I hovedsak har jeg brukt den til å utveksle med RCI og reise til USA Los Vegas, og Florida mange ganger, overnatting i USA utmerket.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 696 ganger

* Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.