Bilde av Westgate Town Center, Florida
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Westgate Town Center
Florida


Til salgs: £ 5,500 *
Feriested: Westgate Town Center
Land: Florida
Uke: 1 Flytende
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom
Tilleggsinfo: Lock-Off

Gjør en forespørsel
Westgate Town Center, 2770 Old Lake Wilson Road, Kissimmee, FL 34747, Florida, USA

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Funnet i Orlando, Florida, bare en kilometer fra Walt Disney World Resort, stoler Westgate på å tilby timeshare Eiere med et utvalg fullt møblert innkvartering som spenner fra koselige studioleiligheter til store villaer med fire soverom. Anlegget tilbyr også et bredt utvalg av fasiliteter på stedet, inkludert fjorten oppvarmede utendørsbassenger og en prisbelønt Sports Bar and Grill. Det finnes en rekke aktiviteter på Westgate Town Centre, inkludert sykkelutleie, basketball, arkadespill og air hockey via spillrommet, båtutleie og minigolf. Feriestedet tilbyr også båtutleie, inkludert svanbåtutleie, strandvolleyball, fjorten oppvarmede svømmebassenger, fjorten badestamper, barnevasker og en lekeplass for barn med klatring og lysbilde.

All overnatting er utstyrt med air condition og oppvarming, et komplett bad med boblebad, dobbeltseng eller større og en sovesofa. Overnatting inkluderer også en rekke fasiliteter, inkludert hårføner strykejern, strykebrett, telefon, DVD-spiller, farge-tv, satellitt og Wi-Fi. Alle overnattingssteder med unntak av studioer har også vaskemaskin / tørketrommel. Med et så bredt spekter av overnatting og aktiviteter som tilbys i den stadig populære beliggenheten til Orlando, Florida, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere tror det er liten grunn til ikke å kjøpe på Westgate Town Center.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, VCR eller DVD
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Sykkelstier, Klubbhus, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Fiske, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Innsjø, Vaskerom, Lock-Off, Lekeplass, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Båt marina / lansering, dag spa, golf, ridning, restaurant, seiling / utleie, vannski
Flyplass
Orlando / MCO15 Miles / 24 KM

Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 104 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.