Bilde av Club Las Calas, Lanzarote
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Club Las Calas
Lanzarote


Til salgs: £ 1,000 *
Feriested: Club Las Calas
Land: Lanzarote
Uke: 17
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Club Las Calas, Calle Guayadeque, 3, 35510 Tías, Las Palmas, Kanariøyene, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Nyt hvert øyeblikk med timeshare på Club Las Calas i Lanzarote, Spania. Fra det øyeblikket du ankommer, vil du bli møtt av en av feriestedets vennlige portnere som tar bagasjen til din luksuriøse leilighet, som har fantastisk utsikt over "Lunar Landscape" som området er kjent for. De hvite sandstrendene i Papagayo og Playa Blanca ligger mindre enn en halv kilometer unna, men hvis du hellere vil være i feriestedet og salongen ved bassenget, er det fire å velge mellom, hver med sin egen idylliske feriested. Leiligheten din vil være et eller to soverom, eller hvis du har en stor familie, sove opp til seks i en av de overdådige penthouseene.

Hvis du leter etter en blanding av moro, underholdning, avslapping og foryngelse, er dette feriestedet et ideelt egnet for deg. Familier med barn er velkommen med åpne armer, og det er daglige aktiviteter som er vertskap av feriestedpersonale for barna å nyte. Hvis du ikke vil miste din vanlige rutine på ferie, kan du benytte deg av treningsstudioet, squashbanene og badstuen. De fleste netter tilbyr feriestedet levende underholdning uten ekstra kostnad, så du vil aldri bli kjedelig. For en allround timeshare, Reise og fritid Gruppe anbefaler å vurdere Club Las Calas.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Klesvask, Levende underholdning, Medisinsk fasiliteter, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Casino (1.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (4.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Arrecife - 6 miles / 9 km

Sjekk inn / ut
TorsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 3190 ganger

* Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.