Bilde av Costa San Antonio, Malta, Malta
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Costa San Antonio, Malta
Malta


Til salgs: £ 2,500 *
Feriested: Costa San Antonio, Malta
Land: Malta
Uke: 1 Flytende
Sesong: Premium
Størrelse: 1 Soverom
Tilleggsinformasjon: Halvpensjon Plus

Gjør en forespørsel
Tourist Street, Bugibba, SPB 06, Malta

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

timeshare Med Costa San Antonio gir sjarm, fantastisk valuta for pengene og utmerkede fasiliteter, alt i den pittoreske omgivelser Qawra, Malta. Feriestedet består av nesten tre hundre rom - seksti av disse er familievesentlige, hvorav åtte er store suiter, hvorav en er en stor presidentsuite. En virkelig middelhavsopplevelse, ditt opphold på dette feriestedet vil bestå av å slappe av så lite eller så mye du vil - du kan enten tilbringe dagene dine i solskinnet ved utendørsbassenget og spise ute i de mange fantastiske restaurantene på stedet, eller du Kan holde seg aktiv med et toppmoderne treningssenter, utflukter til lokalområdet og rikelig med shopping i nærheten!

Ta en buss til nærliggende Valletta for et vell av kultur, tradisjon og historie - du vil absolutt ikke kjede deg med den fantastiske utsikten som gir deg denne spesielle utflukten. Hvis stranden er mer din ting, er strandpromenaden bare få minutter fra feriestedet, noe som betyr at du aldri er langt fra sol, sjø og sand. Til timeshare du vil ønske du ikke trenger å forlate, Reise og fritid Gruppe anbefaler å vurdere Costa San Antonio.

Anlegget er altomfattende for gamle og videresalgsmedlemmer - for å inkludere frokost, lunsj, kveldsmåltid og drikke (brus / vin / øl).

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Regelmessig 1-8, 47-50
Medium 9-15, 44-46
Høy 16-23, 51-53
Premium Peak 24-39


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnevakt, Barneklubb, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Helseklubb, Heis, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Badstue, Dykking, Snackbar, Spa, Svømmebasseng ( Innendørs / utendørs), Telefon, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Golf (6.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Malta International - (13 miles - 20 km)

Sjekk inn / ut
Lørdag, tirsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1658 ganger

* Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.