Bilde av Alpine Club, Østerrike
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Alpine Club
Østerrike


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Alpine Club
Land: Østerrike
Uke: 16
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Alpine Weg 142, Rohrmoos, Schladming, A-8970, Østerrike

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Når du tenker på timeshare eierskap, den vanligste tanken er sol, sjø og sand. Men hvis det er kulere klima du har behov for, Reise og fritid Gruppe har feriestedet for deg: Alpine Club i Rohrmoos / Schladming, Østerrike. Du vil oppleve oppsiktsvekkende fjellutsikt rett ut av The Sound of Music, ledsaget av kirkeklokker som bompenger i byen nedenfor. Bygget i tradisjonell alpin stil, er dette feriestedet det ultimate helårsferieferiet enten du leter etter spenningen på vintersport eller for innsjøer, daler og østerriksk kultur - inkludert Salzburgs nærliggende fødested, Mozarts fødested.

  Du vil ikke finne bedre ski- og snowboardforhold noen andre steder i verden, som er en av Alpine Clubs store skryter. Hvis vintersport ikke er for deg, kan du dra nytte av et antall aktiviteter i badet som badminton, bordtennis, biljard, tennis og mye mer - eller besøke de omliggende områdene for golf, ridning eller piknik i de vakre omkringliggende parkene. Anlegget har også et eget spa for noen kongelig standard hvile og avslapning. Til timeshare Med en forskjell, kan du ikke gå galt.


  Resort fasiliteter

  Enhetsfasiliteter
  Telefon (Alle Enheter) Kjøkken (Alle Enheter, Delvis) Gulvteppe (Alle Enheter) Mikrobølgeovn (Enhetene)
  Resort Fasiliteter
  Basseng (innendørs) Tennis Badstue Spillerom Lekeplass Dagligvarer Klesvask Restaurant Snackbar
  Nærliggende fasiliteter
  Fiske (i nærheten) Langrenn (i nærheten) Slalåm (i nærheten) Skiskole (i nærheten) Golf (6.0 miles) Squash (i nærheten) Ridning (4.0 km) Helseklubb (i nærheten) Live underholdning (i nærheten) Bilutleie (i nærheten ) Medisinsk anlegg (i nærheten)
  Flyplass
  Salzburg - 50.0miles / 80.0km

  Sjekk inn / ut
  lørdag  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 7046 ganger

  * Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.