Bilde av Four Seasons Country Club - Quinta do Lago, Portugal
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Four Seasons Country Club - Quinta do Lago
Portugal


Til salgs: £ 2,000 *
Feriested: Four Seasons Country Club - Quinta do Lago
Land: Portugal
Uke: 02
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Apartado 3282, Quinto do Lago, Almancil, Algarve, 8135,

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Four Seasons Country Club har nettopp gjennomgått en oppussing, så det er ikke bare hagen som er spektakulære, så er de nyopprettede leilighetene. Dette feriestedet var allerede en av Reise og fritid Gruppe Timeshare megleres favoritter i Portugal, og dette er bare glasur på kaken. Set i Quinta do Lago golf resort, tilbyr timeshareene romslige villaer og dobbeltrom.

Det unike komplekset huser et innendørsbasseng for bruk i løpet av de få dagene i året som svømmer i det luksuriøse utendørsbassenget, ville være ugunstig, selv om Portugal er berømt for å ha mer enn tre tusen solstråler hvert år! Det er dette faktum som bidrar til landets spirende vinindustri, definitivt verdt å utforske.

Mellom Faro og Albufeira er Four Seasons Country Club lett å komme seg til fra Algarves viktigste internasjonale flyplass, og reise rundt denne fantastiske beliggenheten er grei med en innleid bil. Bestem mens du er der, om du foretrekker å surfe, laze på en strand, fest med revelers på Albufeira hovedstripe eller bare slapp av ved bassengkanten. Det handler alt om deg, og hva vil gjøre deg lykkeligest på din velfortjente ferie.


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 768 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.