Bilde av Village Heights Golf Resort, Hellas
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Village Heights Golf Resort
Hellas


Til salgs: £ 4,000 *
Feriested: Village Heights Golf Resort
Land: Hellas
Uke: 37
Sesong: Høy
Størrelse: Studio

Gjør en forespørsel
Village Heights Golf Resort, Ano Hersonissos, Limenas Hersonissou, Heraklion 70014, Kreta, Hellas

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Funnet på en naturskjønn åsside på nordkysten av Kreta funnet ved siden av Hellas ' Bare PGA golfbane. Dette området tilbyr gjester varme somre og milde vintre, noe som gjør det til en perfekt ferie hele året, noe som gjør det til et flott sted å eie a timeshare. Village Heights Golf Resort ligger blant anlagte hager med fantastisk utsikt over Hersonissos, som du finner i nærheten.

Reise og fritid Gruppe tro det familievennlige landsbyen Hersonissos har et stort utvalg av sandstrender, restauranter, nattklubber og mange barnas aktiviteter. Byen har en rik romersk arv med antikke gjenstander som stolt vises, mens Lychnostatis Open Air Museum gir turister en sjanse til å utforske livsstilen og handlingene til tidlige islandere.

Alle som ønsker å kjøpe en timeshare På Village Heights Golf Resort vil du være glad for å høre studioene, leilighetene og villaene er innredet med nøytrale farger for å passe alle smaker med moderne inventar, klimaanlegg og et bredt utvalg av fasiliteter.

Village Height Golf Resort tilbyr ikke bare spesialpriser på greenfee på golfbanen, men har et bredt utvalg av fasiliteter to utendørsbassenger, innendørsbasseng, velværesenter, barneklubb og mange spisesteder og underholdningssteder.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (alle enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), klimaanlegg (alle enheter), oppvaskmaskin (alle enheter), mikrobølgeovn (alle enheter)
Resort Fasiliteter
Basseng (innendørs / utendørs), barnebasseng, tennis, treningsutstyr, badstue, spillrom, lekeplass, liveunderholdning, bilutleie, dagligvarer, vaskeri, restaurant, snackbar, shopping, barnepass
Nærliggende fasiliteter
Strand (4.0 miles), Waterskiing (4.0 miles), Vindsurfing (4.0 miles), Dykking (4.0 miles), Fiske (4.0 miles), Golf (1.0 miles), Frisør (4.0 miles), Medisinsk anlegg (4.0 miles)
Flyplass
Heraklio - 16.0miles / 26.0km

Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag, mandag, tirsdag, onsdag, torsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 174 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.