Bilde av Marriotts Phuket Beach Club, Thailand
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Marriotts Phuket Beach Club
Thailand


Til salgs: £ 5,500 *
Feriested: Marriotts Phuket Beach Club
Land: Thailand
Uke: 1 Flytende
Sesong: Platina
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Marriott's Phuket Beach Club, Moo 3, Mai Khao, Thalang-distriktet, Phuket, Thailand

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Laden med svingende palmer i en avslappet og bortgjemt del av Thailand, Marriott Phuket Beach Club utstråler stillhet og ro, noe som gjør det til et drømmested å slappe av. Uberørte strender strekker seg milevis, og din nærmeste nabo er det fathomless Andaman Sea. Oppmerksomhet på detaljer, innslag av unik thailandsk luksus og personlig service er telekort for dette stille, men likevel livlige timeshare-feriestedet. Du vil ha full og ubegrenset tilgang til fasilitetene og fasilitetene på JW Marriott Phuket Resort, sammen med det anerkjente Mandara Spa som gir deg tilgang til en virkelig forfriskende velværeopplevelse.

Marriott's Phuket Beach Club er en utrolig godt avrundet timeshare Resort, og tilbyr ikke bare en flukt fra hverdagen, men også muligheten til å lære nye ting. Prøv hånden på Thai Ginja Cooking Course, lær Batik stoffmaleri, trapezens kunst, oppdag salsadansen, og slapp av ved solnedgang Med yoga eller pilates. Nyt et utvalg av kulinariske herligheter fra over ti restauranter, hver med sin egen spesielle vri. Reise og fritid Gruppe anbefaler denne sjeldne muligheten til å utforske spenningen, mysteriet og eventyret i Thailand før det blir snappet opp.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Sølv N / A
Gull 21-38
Gullferie N / A
Platina 1-20, 39-50
Platinum Plus 27-35


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 3608 ganger

* Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.