Bilde av Club Absolute, Vacation Club
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare Til leie på
Klubb Absolutt
Vacation Club


Til leie fra bare £ 750
per uke*

OCC. Dato: Værsåsnill kontakt oss
OCC. Dag: Værsåsnill kontakt oss
Feriested: Club Absolute
Land: Vacation Club
Uke: 1 Flytende
Sesong: Lav
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Klubb Absolutt, Patong Beach, Kathu, 83150, Phuket, Thailand

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

En del av Absolute Destinations, Absolute Vacation Club tilbyr medlemmer tilgang til sine prisbelønte alpinanlegg i Costa del Sol eller Algarve i Portugal, Florida, USA, Sør-Afrika, Koh Samui eller Phuket, Thailand, eller ned under i Gold Coast eller Perth, Australia eller Queenstown i New Zealand. Når du velger ferieeiendom gjennom Absolutt Vacation Club, får medlemmene trygghet om at deres feriebehov skal passe på som deres feriegebyr betales på forhånd, mens du får tilgang til Absolute Destinations voksende feriestedets samling.

Absolutt Vacation Club medlemskap gir medlemmer tilgang til en rekke skianlegg i ettertraktede steder gjennom både Absolute Destinations rekkefølge av feriesteder i Thailand Funnet i Phuket, Pattaya og Koh Samui. Alternativt kan medlemmene dra nytte av deres byttepartnerskap med Interval International, slik at du får tilgang til 2,500-feriesteder i over 75-landene.

Absolutt reisemål gir god kundeservice, verdi for pengene og en følelse av kvalitet i kjernen deres med det enkle målet å tilby sine kunder en flott ferieopplevelse. Gi medlemmets tilgang til Absolute Destinations nøye utvalgte porteføljer av strand og spa alpinanlegg Reise og fritid Gruppe Tror Absolute Vacation Club virkelig prøver å tilby sine kunder en luksuriøs ferieopplevelse med funksjoner som private bassengvillaer, strandferier og boutiqueferier de virkelig prøver å tilby noe til enhver smak, noe som gjør det til en virkelig flott ferieopplevelse.

Absolutt Verdenskart


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 688 ganger

* Leieprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, brøk, total eierandel eller antall poeng som er oppgitt og dekker den perioden for beleggingsåret - Andre kostnader kan være aktuelt.