Bilde av Kilconquhar Estate & Country Club, Scotland
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Kilconquhar Estate & Country Club
Skottland


Til salgs: £ 1,500 *
Feriested: Kilconquhar Estate & Country Club
Land: Skottland
Uke: 24
Sesong: Høy
Størrelse: 3 Soverom
Tilleggsinformasjon: Soveplass til 8

Gjør en forespørsel
Kilconquhar Estate & Country Club, Kilconquhar Elie Leven, Elie, Nr. ST Andrews, Fife, KY9 1EZ, Skottland

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Dette fantastiske familieferiestedet finner du i East Neuk of Fife, Skottland ligger i den sjarmerende lille byen blant 130 dekar av nydelig høylandet. Reise og fritid Gruppe tro på eiendommen tilbyr et bredt spekter av fritidsfasiliteter, inkludert et oppvarmet svømmebasseng, badstuer og treningsstudio. Det er også et ridesenter som inkluderer ridningstimer og strandturer, aromaterapi behandlinger, barneklubb og sightseeingturer rundt East Neuk så timeshare eiere bør alltid ha mye å gjøre.

Kilconquhar Castle på Kilqconquhar Estate and Country Club har to restauranter på tilbud som også er åpne for besøkende på eiendommen. The White Cockade, en bistro-stilrestaurang, tilbyr måltider mellom 8: 30am - 8: 45pm som tilbyr frokost, lunsj og middagstjenester med skotsk tema. Menyen har også en barnemeny og en kontinental frokost som tilbys. Lindsay-rommet har en tradisjonell skotsk setting, og er åpen for middags onsdag kveld, og tilbyr et treretters måltid. Private bestillinger er også tilgjengelige.

timeshare Overnatting på Kilqconquhar Estate og Country Club ligger rundt eiendommen, alt fra slott suiter, villaer og historiske hytter i utkanten av eiendommen. Overnatting består av to, tre og fire soverom og har sine egne unike egenskaper. Fasiliteter som finnes i eiendommene kan variere med hytter som har sin egen private hage og boblebadene som er tilgjengelige i villaene med tre soverom. Innkvarteringen på eiendommen har et utstyrt kjøkken som standard, minst to bad, stue og spisestue, to TV-apparater, en DVD-spiller og gratis Wi-Fi.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Filmutleie
Resort Fasiliteter
Spillehall / spa, Spillerom, Treningssenter, Dampbad, Spa, Spa: Massasje, Biljard eller biljardbord, Innendørs svømmebasseng, Sauna, Terrasse - Svømmebasseng - Barn: Ja, Vaskerom
Nærliggende fasiliteter
Minibank / bank, nattklubb (23.0 mi), medisinsk anlegg (1.0 mi)
Flyplass
Edinburgh - 43 miles

Sjekk inn / ut
Fredag ​​eller lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Innkvartering sover 8 med eget bad med 3 soverom og en sovesofa i salongen. Nærområdet tilbyr golfbaner til alle spillstandarder. Det ligger i nærheten av Golfs Major Courses - St. Andrews, Carnoustie, Gleneagles og andre OPEN-kvalifiserte kurs. Eiendommen ligger nær stranden ved Elie og tilbyr pittoreske kystvandringer til lokale fiskevær. Timedelen som tilbys er ideell for blant annet familier, kjæledyrseiere og golfere.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 292 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.