Bilde av Sunset Beach Club, Spania
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Sunset Beach Club
Spania


Til salgs: £ 3,000 per uke *
Feriested: Sunset Beach Club
Land: Spania
Uke: 32 - 33
Sesong: Peak
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Sunset Beach Club, Avenida del Sol, 5, 29630 Benalmadena, Malaga, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Stressfri moro i solen venter på deg timeshare På Sunset Beach Club, et strandpromenadeparadis som ligger bare tjue minutter fra Malaga flyplass, Spania. Du vil oppleve firestjerners, ulastelig hotellleiligheter, alle utstyrt med kjøkkenkrok og balkong - velg utsikten fra glitrende havsutsikt eller fjellskysten, perfekt for å fange solen om kvelden. Du kan velge å gjøre så lite eller så mye som du vil - resort fasiliteter inkluderer to store bassenger sammen med en baby / småbarn basseng for yngre barn, og hotellet er ideelt plassert for beachgoers, med hovedstranden bare to minutters gange , Og en mindre strand fem minutter unna.

Det spanske folket er verdensberømt for sin glede og sosialitet, og dette gjenspeiles i det hjelpsomme og høflige personalet på Sunset Beach Club. Små detaljer er godt gjennomtenkt her, med hotellets hotellbutikk som tilbyr et bredt utvalg av mat og dagligvarer, sammen med nybakte brød og croissanter hver morgen, og ikke glem å prøve feriestedets Luna Bar som ligger like etter stranda. Reise og fritid Gruppe Kan tilby garantert avslapning på dette timeshare resort.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Noen enheter), Kjøkken (Alle enheter, Delvis / Full), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Fiske, Matbutikk, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Medisinsk rekreasjon, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng (innendørs / utendørs), boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv, Nærliggende, Golf (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Kjøpesenter (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing
Flyplass
Malaga - (9 miles - 14 km)

Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag, tirsdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Leilighet 931 ligger i enden av korridoren i en vinge kjent som Mariner Heights. Denne leiligheten har utsikt over havet fra tre sider og selvfølgelig fra taket som serveres av en vindeltrapp inne i leiligheten.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 2106 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.