Bilde av St. James Club, Karibien
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare til salgs på
St. James Club
Caribbean


Til salgs: £ 1,000 per uke *
Feriested: St. James Club
Land: Karibien
Uke: 40 - 41
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Mamora Bay, St. Pauls, St. Johns, Antigua og Barbuda

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Oppdag et karibisk paradis i form av timeshare på St James Club, Antigua. Dette praktfulle feriestedet med alt inkludert, som ligger på en hundre tunnland sør-østlige halvøy, er et eksklusivt gjemmested. Atmosfære her kan sammenlignes med en uformell strandklubb, men standarder og service her er alt annet enn tilfeldig. Gjester og eiere kan velge å trekke seg tilbake fra verden eller forfølge spenningssøkende vannsport, for å nevne bare en lokal rekreasjon.

Feriestedet tilbyr et bredt utvalg av enten gjesterom, suiter eller villaer. Noen av disse tilbyr direkte tilgang til stranden med private terrasser og overdådige innemøbler. Våre kunder forteller oss at de elsker å besøke år etter år for å se hva som er nytt - anlegget har et rykte for stadig å reinvestere for å gi gjestene den beste opplevelsen mulig. Dip tå i det kule blå vannet og dra nytte av de kostnadsfrie vannsportsfasiliteter (kajakkpadling, pedalbåt og katamaran seiling er alt på tilbud). Det er også seks bassenger å nyte, sammen med et splitter nytt treningssenter, salong og spa. De imøtekommer selv fullt ut for familier, med dedikerte barnas fasiliteter.

Fire restauranter på stedet kan imøtekomme enhver smak, fra tilfeldig til kontinental. Alternativt kan du spise i hjemmekoselige omgivelser med en komplett kjøkken og spisestue til din disposisjon - perfekt for mer intime kvelder under solnedgangshimmelen. For de som ønsker å slappe av, vil personalet bringe drinker direkte til deg, selv blande dem direkte på stranden! For en ferie som er et snitt over resten, kan Travel and Leisure Group timeshare meglere ikke snakke høyt nok av St. James Club.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
-
Resort Fasiliteter
Boblebad / boblebad, Svømmebasseng, Salong, Spa: Massasje, Ansiktsbehandlinger, Neglepleie, Kroppsbehandlinger, Gavebutikk eller aviskiosk, Treningsstudio
Nærliggende fasiliteter
-
Flyplass
-

Sjekk inn / ut
15: 00 - søndag, fredag, lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Dette eierskapet har 35 år igjen til å løpe på leieavtalen
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 2156 ganger

* Vises salgspris er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel eller antall poeng angitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisutstillingen er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.