Bilde av Marriotts Village dlle-de-France, Frankrike
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Marriotts Village dlle-de-France
Frankrike


Til salgs: £ 1,500 *
Feriested: Marriotts Village dlle-de-France
Land: Frankrike
Uke: 1 Flytende
Sesong: Sølv
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Marriott's Village d'lle-de-France, Allee de l'Orme Rond, 77700, Bailly Romainvilliers, Frankrike

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Hva tenker vi på når vi tenker på Frankrike? Er det det fantastiske, raffinerte kjøkkenet? Musikken spiller på gatene? Den rike historien og verdensberømte kulturen? På Reise og fritid Gruppe, Tenker vi på timeshare med Marriott's Village D'ile de France, som ligger en kort avstand fra hovedstaden i Paris. Franske rekkehus i pittoreske landskapsinnstilling vil hilse på deg ved ankomst, og du kan velge utsikten fra bassenget, innsjøen eller golfbanen. Utsikt over dette området er blant de som inspirerte to av verdens største kunstnere: Monet og Van Gogh.

Bakerier som serverer ferske croissanter og baguetter hver dag ligger en kort spasertur unna, og feriestedet er ideelt plassert for tilgang til Golf Disneyland Paris med bil eller med tog fra Val d'Europe stasjon. Hvis det du leter etter er bare en fransk ferie, så har rommet ditt og feriestedet selv alle fasiliteter du kan ønske deg: solterrasser, svømmebassenger, boblebad, treningssenter, og det er mange engasjerte barn fasiliteter for å sikre at alle familiemedlemmer alltid blir underholdt. For din neste timeshare investering, tenk på Marriott's Village D'ile de France.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Sølv 1-12, 44-51
Gull 13-26, 36-43
Gullferie N / A
Platina 27-35, 52


Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

Virkelig hyggelig, godt anlagt resort, veldig romslig med rene omgivelser i et usedvanlig pent område i sentrum av Frankrike. Massevis av aktivitet for barna, vi hadde det veldig moro med dem også på Eurodisney, som ligger bare en kort kjøretur unna med gratis skyttelbuss som kjører regelmessig hele dagen fra anlegget. Vi likte de høye standardene for overnatting, typisk for Marriott. Det store hageområdet på baksiden av huset var et så fredelig og stille at det var noe vi alltid gledet oss til etter en travel dag - vanligvis tjente mest mulig ut av det ved å slappe av der om kvelden og dele en flaske lokal vin.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 2106 ganger

* Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.