Bilde av Santa Barbara Golf & Ocean Club, Tenerife
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Santa Barbara Golf & Ocean Club
Tenerife


Til salgs: £ 1,000 *
Feriested: Santa Barbara Golf & Ocean Club
Land: Tenerife
Uke: 13
Sesong: Høy
Størrelse: 1 Soverom

Gjør en forespørsel
Av. Del Atlàntico, s / n, 38620 Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania

Spør om denne eiendommen


[honeypot informasjon]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for å samle inn mine data via dette skjemaet.

Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

Feriestedbeskrivelse

Vinneren av tur Advisors 2014 Excellence Certificate og RCI Gold Crown Travel and Leisure Group er stolte av å tilby timeshare videresalg på Santa Barbara Golf og Ocean Club. Funnet i Spanias Tenerife dette feriestedet gir en fantastisk komme unna. Anlegget kan bli funnet blant alluring landskaper og vakre blomsterhager. Gjester som bor på dette familievennlige feriestedet, kan gjøre alt fra å benytte seg av treningssenteret, slappe av i boblebadet, bruke badstuen eller ta en dukkert i det store bassenget. Gjester på Santa Barbara Golf and Ocean Club kan til og med benytte seg av solsengene og ta en drink i bassengbaren med utsikt over havet. Golfentusiaster bør være fornøyd med golfbanen, selv om det anbefales å foreta forhåndsreservasjoner for å unngå skuffelse. Alternativt kan gjestene benytte seg av putting green eller driving range.

Nærliggende aktiviteter til Santa Barbara Golf og Ocean Club inkluderer en ubåt safari, golfbaner, firehjuling, dykking, fiske og markeder. Timeshare-eiere kan til og med nyte Reserva Ambiental de San Blas naturreservat. Det finnes også en rekke barer og klubber i nærheten som gjør for et aktivt uteliv.

Timeshare til salgs på Santa Barbara Golf og Ocean Club kommer i en rekke studio, ett soverom, to soverom og tre roms leiligheter. Studioleilighetene har klimaanlegg, et romslig bad, utstyrt kjøkken, flatskjerm-TV og dobbeltseng. Studioleilighetene her alle har en egen balkong med typisk utsikt mot havet. Leilighet med 1 soverom har en king size-seng og sovesofa i den romslige stuen for gjester. To roms leiligheter på Santa Barbara Golf og Ocean Club er ikke bare romslige og smakfullt innredede, men har også to bad som gjør det enkelt å leve mens du nyter din timeshare. Leilighet med 2 soverom har en balkong i enkelte boliger, en dobbel sovesofa, king size-seng i hovedsoverom og to enkeltsenger i det andre soverommet. Alle leilighetene med 3 soverom har en balkong.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Dagligvarebutikk, Handikappede, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (6.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr i nærheten, Dykking i nærheten, Squash , Tennis (i nærheten), vannski (6.0 miles), vindsurfing (9.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (5 miles - 8 km)

Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 1496 ganger

* Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, samlet eierforhold eller antall poeng som er oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Prisvisning er levert av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.